Šta je novo?

Program za???

• Začetnik teme Začetnik teme Nigor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nigor

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
320
Ovako desila mi se katastrofa kad sam ubacivao win instlirao sam na pogresnoj particiji a na njoj sam imao podatke koje su mi preko potrebne i sad ih nema,jer mozda postoji neki program koji bi to mogao vratiti?
Cuo sam da sa formatiranih hd mogu da se vrate podaci koji su tu prethodno bili mozda gresim...

Nisi napisao dali si formatirao tu particiju, pretpostaviću da jesi.
Prvo i osnovno, NIŠTA više ne radi sa tim diskom. Izvadi ga iz tog računara, svaki pokušaj spasavanja radi u nekom drugom racunaru. Pretpostavljam da ti je to jedini disk. Ako neznaš koji se programi koriste za povraćaj preostalih podataka, najbolje zamoli nekog ko ima iskustva sa tim. Najbolje rešenje, ali i najskuplje je specijalizovana firma za spasavanje podataka. Windows koji si instalirao je pregazio deo podataka, ostalo se možda može i spasiti.
Inače imaš na Hiren's boot cd alate, pa ako baš hoćeš...

Poslednja izmena:
Nisi napisao dali si formatirao tu particiju, pretpostaviću da jesi.
Prvo i osnovno, NIŠTA više ne radi sa tim diskom. Izvadi ga iz tog računara, svaki pokušaj spasavanja radi u nekom drugom racunaru. Pretpostavljam da ti je to jedini disk. Ako neznaš koji se programi koriste za povraćaj preostalih podataka, najbolje zamoli nekog ko ima iskustva sa tim. Najbolje rešenje, ali i najskuplje je specijalizovana firma za spasavanje podataka. Windows koji si instalirao je pregazio deo podataka, ostalo se možda može i spasiti. Nisi napisao dali si formatirao tu particiju.
Inače imaš na Hiren's boot cd alate, pa ako baš hoćeš...

Easy recovery ili GetDataBack su meni a i jos nekima dosta pomogli pa mozes da pokusas sa njima.
Mada pitanje je koliko podataka moze da se spase jer fajlovi su i dalje tu dok se preko njih ne predje sa nekim drugim. Kao sto je pdetlic rekao izbegavaj svaku mogucnost upisa podataka na taj disk(najbolje da pokusas na drugom kompu kao sto je vec receno)

Poz

na Hiren's BootCD-u imas dosta korisnih programa za vracanje, tako da mozes da probas preko njega, moze i preko wina da se otvore neki a najbolje bi bilo da bootujes sa cd i tako vratis formatirane stvari.
programa ima dosta probaj GetDataBack

Uspeo sam sa Recover my files da vratim one falove koje su mi bili potrebni,hvala svima za pomoc!
Pozdrav!!!

Probao sam sad i sa GetDataBack i izbacio mi dosta stvari neke foldere sam teo da vratim ali nikako ne uspevam...
Kako to ide sa ovim programom,jer mozda neko zna kako se vracaju podaci koja je fora????

Poslednja izmena:
Snaso sam se problem je bio u verziji programa nije hteo da kopira podatke,skinuo sam GetDataBack 3.30 i sad sve ok radi.
PoZz!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno