Šta je novo?

Program za vraćanje slika sa SD kartice fotoaparata

ivoludilo

Slavan
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pametni uređaji
Garmin Fenix 7
Ima li neki provereni program koji može da povrati slike sa memorijske kartice fotoaparata.Probao sam brojne programe tipa Hetman,Recuva,R Studio i problem je što nijedan program ne vidi fotoaparat već samo lokalne diskove i particije.Sa R studiom sam pre par godina povratio 200 gb podataka sa formatiranog HDa ali sa Aparatom ništa prosto ga nevidi iako je isti vidljiv u eksploreru.

Treba ti neki card reader preko koga ćeš da iščitaš karticu.

Ako je vidljiv kao mtp uredjaj (nema slovo za disk) u my computer, onda ti programi ne vide sd katicu kao disk.
Izvadi se karticu iz foto aparata i ubaci je u neki usb card reader, pa probaj ponovo.

hint vecina laptopova do 10 godina starosti imaju na sebi sd card reader...

Ako je vidljiv kao mtp uredjaj (nema slovo za disk) u my computer, onda ti programi ne vide sd katicu kao disk.
Izvadi se karticu iz foto aparata i ubaci je u neki usb card reader, pa probaj ponovo.
OK znači mora card reader pošto ga nevidi kao disk jedinicu ,hvala na pomoći

+1

Jedan od programa za tu nemenu je i "File Scavenger" koji i sam koristim, v3.2 i radi odlično.

Sa Hetman-om sam uspeo da povratim oko 80 posto fotografija što i nije tako loše sa obzirom da je kartica posle brisanja korišćena za slikanje

^A gde je link?

Sa Hetman-om sam uspeo da povratim oko 80 posto fotografija što i nije tako loše sa obzirom da je kartica posle brisanja korišćena za slikanje

Probao ga juče, fotografije odlično vraća, ostale fajlove slabije.
@Kritika, na telefonu sam ako se ne snađeš do sutra pošalji mi PP.

bacio sam pogled na rezultate google pretrage ali nešto nisma primetio da vodi ka pomenutom programčiću tako da će raditi pp;)

Svima kojima treba programčić pustiću link večeras ka DBoxu,inače najbolji za vraćanje svih podataka uopšteno je R Studio,program je bez premca

Svima kojima treba programčić pustiću link večeras ka DBoxu,inače najbolji za vraćanje svih podataka uopšteno je R Studio,program je bez premca

A Winamp za muziku :)
Ne postoji tako nešto kao što si izjavio.
Da me ne shvatiš pogrešno, on jeste mnogima (a i meni) u top 5 data recovery alata.

Vrh Dno