Šta je novo?

Program za "video chat"

IGGSy

Čuven
Učlanjen(a)
23.11.2002
Poena
619
Koji program za "video chat" (da ga tako nazovem - sa web kamericama) izmedju 2 osobe na netu bi ste mi preporucili.

Ortak je u americi i ima dsl a ja sam na wireless-u od 32k, mada sledeceg meseca planiram da uplatim veci protok.

Sa Messenger-om 6.2 imam problem. Jednostavno nece da se nakaci na njegov server. Sve sam pokusao. Imam ICQ 2003b ali nisam video da ima tu opciju.

Nemoj mi vjerovati na rijech, ali mislim da od popularnijih Yahoo! messenger ima opciju video chata. Ja sam trazio tako nesto za LAN, ali osim net meetinga ne nadjoh nista :crash:

Preko interneta mozes da koristis i manje popularni NEOS. To je jabber klijent koji ima podrsku za (uglavnom) sve IM protokole i omogucava video chat. Sad ja nisam probao video chat jer imam dial-up :wall: To cu da prepustim tebi, pa ti javi ;)

mesenger msn moras ponovo da skines ....i preko njega ide lepo

bukzz je napisao(la):
mesenger msn moras ponovo da skines ....i preko njega ide lepo

Kad sam vec tu da pitam jel neko koristi sta za video conferencije preko LAN-a osim NetMeetinga :S:

Tu opciju imaš na MSN-u 7.0 beta i radi ok.Mislim na "video chat".

Ubedljivo najbolji po meni program u te svrhe je "Eyeball Chat",ima podrsku
pored video chat-a i mogucnost tekstualnog chat-a,opciju "file sending" i slicno...Uz to je i free..
Eyeball Chat
Pozdrav!

ja sam ga koristio i sa dial-up-om uspesno...ali u tom slucaju moras da primenis pravilo "kad ja govorim ti cutis"

Serbianboss je napisao(la):
Najbolji je Pal Talk ubedljivo.

Znas kako,ne bih da ti kontriram jer i sa paltalk-om takodje mozes da zavrsis posao veoma uspesno ako ga podesis kako treba mada pomalo smara to podesavanje kod njega jer je zamisljen za multikontakt sa gomilom opcija...
Bolji je po meni od eyeball chat-a samo zbog podrske za konferencijsku vezu, inace u svemu drugom je eyeball chat bolji,jednostavniji,laksi za upotrebu jer zaboga samo zelim da se vidim sa nekim...Ako hoces da voajerises onda :type:

Msn rulla cak i preko dial up prenos malo secka al ako sve ostalo pogasis ok je.

Poslednja izmena:
Ja korisitim za Audio i Video chat Msn

Meni se taj eyeball ******,ali iskreno.Pal talk je veoma odlican i nema sta tu puno da se podesava vezano za video ili bilo kako drugi chat

pozdrav

Nazad
Vrh Dno