Šta je novo?

Program za uchenje slepog kucanja

daniel1988

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2004
Poena
319
Koji program za ovu namenu mi preporuchujete? Probao sam TypingMaster i odlichan je (ali ne svidja mi se shareware :(). Ima li neshto bolje? Odgovara i windows i linux platforma.

Pozdrav svima,
Daniel

Typing Step By Step
Typing Reflex
FasType Typing Tutorial
Letter Chase Typing Tutor
Ne znam da li su bolji ali svi rade posao...

Poslednja izmena:
Probaj PopCap-ovu igru Typer Shark Deluxe :) Njom ćes svakako ubrzati svoje kucanje a ima i deo za učenje slepog kucanja koji je dosta dobar :))) Ne znam za zabavniji program za vežbanje kucanja :)

Ja sam nekada koristio Touch Typing, bas zbog slepog kucanja
jer je bio izvrstan :)

Udzbenik Poslovna korespodencija za prvi razred srednje ekonomske skole.

mislm da ti je dovoljan typing master.
program ti treba samo da bi naucio kojim prstom sta da kucas. a to traje oko 10 dana opustenog kucanja. za dobijanje brzine vazno je sto vise kucati a to ne moras da radis u typing masteru.
ja sam presao prvih deset lekcija i bilo mi je dovoljno da naucim raspored tastature. za postizanje brzine chat-ovao sam jedno mesec dana.
poz.

probaj domaci besplatni program (s)Lepo Kucanje ;)

http://www.multisoft.co.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=187

slepokucanje3tf.jpg

Probao i moram da prijavim grešku. Zadnja vežba uvodnog dela nije urađena kako treba, ne poklapaju se reči. Ovo je lepo zamišljeno ali izgleda da treba malo da se ''dotera''. Ipak je TypingMaster najbolji softver za ovo. Koga zanima postoji i igra Typing or Die, mislim da se tako zove, pa ko voli da se igra a još hoće da uči slepo kucanje...

Poslednja izmena:
Survivor je za ova 3 meseca verovatno bar delimično naučio materiju...

Sale KG je napisao(la):
Ipak je TypingMaster najbolji softver za ovo. Koga zanima postoji i igra Typing or Die, mislim da se tako zove, pa ko voli da se igra a još hoće da uči slepo kucanje...

Mislis Typing of the dead. Odlicna je!

Nazad
Vrh Dno