Šta je novo?

program za tv&fm tuner

• Začetnik teme Začetnik teme julio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

julio

Guest
Imam Asus-ov tv&fm tuner koji dolazi sa katastrofalnom aplikacijom "Home Theater". Jel' zna neko bilo kakav alternativni program koji bi me spasao bede. Prvenstveno mi treba za radio posto tv skoro da i ne gledam.
p.s. probao sam sa svakakvim pluginovima za winamp ali nazalost bezuspesno.

potrazi po netu radiator.
trebalo bi da ima plugin za 8x8 kartice

pronasao sam radiator ali mi nikako ne uspeva da preko starih asusovih drivera instaliram ove koji dolaze uz radiator.
Kako da izbrisem stare drivere a da mi se pri ponovnom startovanju sistema (WinXP Pro) automatski ne instaliraju isti vec da mi ostani radiatorovi kao default.
Pokusavao sam da iz win\system32 izbrisem fajlove za koje pise da ih asusovi driveri koriste ali ih sistem sam ponovo vrati ili mi trazi da ubacim asusov cd trazeci samo te fajlove (znaci ne mogu da ga uputim na novi driver)?!

koliko se ja razumem u radiator , treba jedino da podesis da koristi bt878 karticu a nista ne treba da instaliras sem asus drajvera
ali bas i nisam siguran pa bih te zamolio da konsultujes uputstvo koje dobijes uz radiator 😉

Problem je u tome što ta kartica nije sa bt878 čipom već SAA7134. Ja sam isti topik pokrenuo sa istim problemom. Doduše mene više zanima tv program i za to ti, kao prelazno rešenje, mogu preporučiti asusov program ASUS Digital VCR. Mnogo je bolji od home theater. Ja na drugom topiku pokušavam da dobijem odgovor kako da ubacim frekvencije u program DScaler koji ima mnogo više podešavanja. Pogledaj i taj topic:http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=41395

Nazad
Vrh Dno