Šta je novo?

Program za tel preko kompa?

Allagros

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
609
Znaci treba mi neki program da mogu preko kompa da telefoniram, znaci ono da pozovem sa kompa, pricam preko mikrofona, a cujem na slusalice, bez ikakve upotrebe telefona. Naravno linija je utaknuta u modem. Ne pitajte me stace mi ovo jer nije za mene. Znaci ne treba da bude nesto sa extra nekim opcijama, nego da bude sto prostiji i da zadovoljava gore navedeno.

Poz!

Nero SIPPS 2.0.50.50

Evo i Nero nesto poceo sa tim ...

Nero SIPPS 2.0.50.50

"Ahead SIPPS, from the makers of Nero, turns your PC into a multifunctional communications system. You can place calls over the Internet and your LAN in excellent sound quality. Your privacy is guaranteed - the unique encryption feature provides for secure connections to other clients.

SIPPS offers the comfort of modern ISDN phones and more. The integrated answering machine with a remote inquiry feature, call forwarding and
conference calls are only a few of the features that make using it a pleasure. IT lets you freely choose from a number of different user interfaces ('skins'), custom ringing tones, a variety of answering machine messages, offers MSN Messenger support, and much more.
Nisam probao ovo a meni se dopao program Ip Phone za razgovor preko interneta. Ne ide na server kao skype vec direktno na IP adresu sagovornika. Samim tim radi brze. Imam jako sporu vezu pa je ovo od vel. znacaja. Sa druge strane Skype je prostao da mi radi preko proxy servera. Ne mogu da se ulogujem na njihov server izgleda da su nesto menjali.

IPi Phone v0.7 build 715 (c) Olej
http://www.aolej.com

Kod:
       IPi Phone is internet IP to IP telephone software that allows you 
       to talk and use text chat. IPi Phone is easy to use. All you need 
       to know is the other person IP address and you can connect to them 
       and start talking over the internet for free.
       You can use secure communication and voice modification.  
       It allows you to keep your privacy and stay anonymous. 
       Communication can be encrypted with AES (160 bit key length). 
       Password should be exchanged over other channel.

Meni to netreba... vec za mog komsu, stariji cika, pa znate kako je oce da bude baja u kraju, da mu ostali matorci zavide, pa me covek zamolio da mu nadjem neki prog za telefoniranje preko kompa, znaci bez interneta nego kao obican telefon bez koriscenja istog.

@zoni: hehe hvala za putanju heeh, ali taj prog nije nizasta...

Poz!

@srkson: ej skinuo sam taj prog, samo mi reci kako si podesio da mozes da razgovaras preko mic, a da se cuje na zvucnicima taj sa kim razgovaras? Ja sam gledao ali nigde ne mogu da ubodem kako da konfigurisem mic i slusalice, nego ono samo okrenem i nigde na kompu ne cujem da li zvoni i da li se neko javio nego zovem moj drugi tel u kuci i kad on zazvoni znam da sam dobio vezu! Aj ako ti nije frka reci mi da se ne mucim sam ili neko drugi ako zna?

Poz!

Pa jel ce neko da mi pomogne?
Kefalo bre covece de si, nisi se valjda naljutio na mene, aj ti si mi nekako najiskusniji ovde!

Dobro ajde, probao sam win-ov dialer i imam prob jer ne mogu da cujem na zvucniku onog sa kim pricam, a on mene cuje. Znaci mikrofon je podesen, a zvucnici nisu. Kako si ti to resio?

Sta je bre ovo ni jedan prog ne moze u potpunosti da radi od tih dialera? Mnogo su zamrseni, za tako prostu stvar! :wall:

Poz!

Poslednja izmena:
jel' neko resio ovo da ne cujes sagovornika?
ja imam isti problem, a ovaj windowsov dialer bi mi bio sasvim dovoljan.

Ma moras da imas voice modem, onaj sto imas nazad da ukljucis u njega mic i sluske!
Dok sam ne izvalis nema ti pomoci, uobrazili se ovi na forumu 🙂

Nazad
Vrh Dno