Stomatolog
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.01.2003
- Poena
- 619
Da li mozda neko zna gde se mogu nabaviti programi za stomatologe i vodjenje kartona pacijenata i da li za takve programe ima creckova?
Imas Prolom S-3, on ti je top program, skini probnu verziju sa njhovog sajta.
Eto, od te 2003 godine kada je postavljen ovaj post, toliko toga se promenilo, da vise ni crack za Prolom S-3 nije potreban. Tacno je da smo ranije skidali trial Prolom S-3 i registrovali ga preko crackova sa Interneta, pa ga koristili. Ja u ordinaciji vodim elektonsku kartoteku od 1998 godine, kada vecina nije ni znala sta je kompjuter ili je bezala od njega ko dj.vo od krsta.
Danas, skoro ceo region, a ne samo Srbija, koristi nas srpski otvoreni softver za stomatologe, sa stomatologije Medicinskog fakulteta u Prištini - Kosovskoj Mitrovici: XPA3 Prolom koji je besplatan, a sadrzi sve što treba za vodjenje stomatoloske ordinacije.
Kako je lepo videti da srpski proizvod koriste i Bosanci i Hrvati i Makedonci i Crnogorci. :wave: Na kongresu u Budvi maja 2012, u razgovoru sa kolegama iz celog Balkana, gotovo da svi koriste taj program. Svaka cast za nase Kosovo i za nase kolege sa Medicinskog fakulteta koji su sam to podarili.
Toliko od mene...
Gruja
Zaboravio sam da kazem svim kolegama da ovaj program (XPA3 Prolom) mogu da preuzmu sa sajta http://www.drmiladinovic.com. ili preko Medicinskog fakulteta u Pristini - Kosovska Mitrovica, Klinika za stomatologiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari