Šta je novo?

Program za spijuniranje :)

Neo_Matrix

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
649
Koji program za spijuniranje rada na kompijuteru. Ocu da znam ko sta radi na kompu, kad ja nisam tu...

Znam da postoje programi koji prave logove, video snimke, i sl, ali sta predlazete ???

Poz.

BalkanSpy mozes da ga sakrijes u potpunosti, da se ne vidi nigde da radi.
Nisam siguran za Task Menager ili Proces Explorer.
Ali uglavnom belezi gde se ulazilo, koji su folderi pregledani, sta je kucano... Bas sve.

EDIT: Evo ga okacen ******

Poslednja izmena od urednika:
Imas i porogram od imenom WinSpy, ne vidi se uopste, ni u task menager ni u tray, sve dok ne pritisnes kombinaciju od 4 tastera koje ti odredis. Pravi snimke i smesta ih u svoj folder u formatu i na period koji ti odredis.
EDIT: Nije WinSpy, pomesao sam imena. Ali u svakom slucaju i WinSpy moze da zavrsi posao 😀.

Poslednja izmena:
Program se zove "Perfect Keylogger" i ime sve one funkcije kao i predhodna dva pomenuta. Vazno je jos napomenuti da ove programe anitivirusni programi vide kao neku vrstu virusa.

dr.Tiristor je napisao(la):
BalkanSpy mozes da ga sakrijes u potpunosti, da se ne vidi nigde da radi.
Nisam siguran za Task Menager ili Proces Explorer.
Ali uglavnom belezi gde se ulazilo, koji su folderi pregledani, sta je kucano... Bas sve.

EDIT: Evo ga okacen ******

nadam se da si ti pisao program ili ti je vlasnik dao saglasnost da ga okachis na rapidshare...

http://www.formanet.co.yu/~paunovic/registracija.htm

Poslednja izmena:
Izvinjavam se, sad sam skontao da je to domaci program, probao sam ga pre nekih 10 meseci i zaboravio sam o cemu se radi... A i nije skup, 650 dinara.

Wolfman je napisao(la):
EDIT: Nije WinSpy, pomesao sam imena. Ali u svakom slucaju i WinSpy moze da zavrsi posao 😀.

Pa kako se zove ako nije WinSpy?

Nazad
Vrh Dno