Šta je novo?

Program za spas podataka sa prsnutog harda...

• Začetnik teme Začetnik teme VGA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

VGA

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
604
Sinoc iz cista mira prestade da sljaka jedan od hardova (najstariji doduse, 20gb maxtor neka biblija).

Sada na njemu mogu da vidim samo jedan fajl (KAA01--Pts.) i jedan folder (00000000.1.0). Na properties pise tacna popunjenost harda, pa me zanima da li i sa kojim programom mogu da spasem nesto od podataka. Iako nisu preterano bitne stvari na njemu, ipak bi mi trebalo nesto 'odatle'.

Hvala unapred.

Kad smo kod reklame, jel zna neko dobar program za low-level formatiranje harda? Pozeljno da je mali i dzabe...
Juce mi, isto iz cista mira, prsla prva od dve particije na starom Quantumu LCT od 20GB, te nijedan Windows nije hteo da se instalira, a nece ni sad :S:
Pored toga sto sam morao da istresem zadnje pare za nov HDD, scandiscov surface scan mi ne prijavljuje ni jedan bad sector, a i kopiranje sa i na obe particije radi kako treba, pa bih pokusao sa low-level formatom...

re

Maxtor-ov PowerMax...........

VGA je napisao(la):
Sinoc iz cista mira prestade da sljaka jedan od hardova (najstariji doduse, 20gb maxtor neka biblija).

Sada na njemu mogu da vidim samo jedan fajl (KAA01--Pts.) i jedan folder (00000000.1.0). Na properties pise tacna popunjenost harda, pa me zanima da li i sa kojim programom mogu da spasem nesto od podataka. Iako nisu preterano bitne stvari na njemu, ipak bi mi trebalo nesto 'odatle'.

Hvala unapred.
Na tu temu je bilo X rasprava i slicnih pitanja i siguran sam da nije tesko naci ih 😉
FinalData Enterprise, GetDataBack...

Nazad
Vrh Dno