Šta je novo?

Program za snimanje tel razgovora...

Spils

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2003
Poruke
210
Poena
619
treba mi neko programche koje ce da mi snima sve tel razgovore na centrali u firmi....centrala ima oko 30 linija na nju nakachenih , znachi treba mi program koji ce sve da snima ....postoji li tako neshto?
 
Pre mesec dva dana, mozda malo vise, bio je thread pod istim naslovom. Pretrazi i isprobaj programe odatle.
 
Za snimanje razgovora za postoji "Modem Spy" ali ne znam kako, i da li bi to uopste, moglo da funkcionise kada su u pitanju tridesetak linija. Medjutim, (ukoliko sam dobro shvatio tvoje namere, a ako ne onda se izvinjavam) tebi treba jos nesto: dozvola Vrhovnog suda i "status" ovlascenkog sluzbenog lica (znaci radnik policije ili BIA-e), jer to sto ti radis se zove "presretanje" (ili srpski receno prisluskivanje) tudjih razgovora, pri cemu za one koje prisluskujes mora da postoji osnovana sumnja da vrse krvicno delo protiv opste i drzavne bezbednosti, terorizma i organizovanog kriminala. Sve ostalo je, prvo krsenje ustava, a zatim i tesko krivicno delo gde je zaprecena i kazna zatvora... pa ti vidi da sta radis. Ili ako vec radis, pazi da te ne uhvate :D

PS. Naravno da je cilj mog posta iskljucivo da se malo nasalimo, mada ima i "malo istine" u onome sto sam napisao. ;)
 
Poslednja izmena:
apolon je napisao(la):

Jos jedan glas za Modem Spy. A moze da posluzi i kao telefonska sekretarica :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif
 
ne vidi meni u firmi ima 30 linija i ja hocu da ih snimam sve....s obzirom da su sve moje , ne treba mi dozvola , jer prislushkujem sebe , zar ne?
 
Hm, zabranjeno je i snimanje svog razgovora ako nemas pristanak osobe sa druge strane a i cisto sumnjam da je tebi licno potrebno 30 linija za razgovor. Zamisli sebe u radnom odnosu u nekoj firmi gde gazda snima sve razgovore. Prilicno glupo i krajnje bezobrazno!
 
Spils je napisao(la):
ne vidi meni u firmi ima 30 linija i ja hocu da ih snimam sve....s obzirom da su sve moje , ne treba mi dozvola , jer prislushkujem sebe , zar ne?

Pa nije baš tako. Prvo, linije nisu tvoje - samo si ih zakupio. Drugo bilo kakva aktivnost ove vrste predstavlja kršenje osnovnih prava koja su svakom građaninu ove zemlje garantovana ustavom.
U SAD i Evropi je ovo strogo zabranjeno. Odnosno dozvoljeno je ukoliko zaposlene obavestiš o tome (naravno pismeno, ne ono - pa rekao sam im...). U mojoj firmi se prati internet saobraćaj, ali pri dizanju Windowsa kada sam zakačen na mrežu uredno dobijam obaveštenje o tome.

Inače svoju nameru ćeš malo teže ostvariti bez specijalnog hardvera. Modem Spy i slična rešenja koja ti se ovde predlažu su za kućnu upotrebu i omogućavaju u praćenje dolaznih poziva (u zavisnosti od modema i odlaznih). Potraži malo po netu, naći ćeš hw/sw rešenje za svoj problem.
 
dobro....fino...da li bi neko hteo da objasni podesavanje u programu "modem spy". 2 dana sam se "odrao" podesavajuci i nikako da proradi (ajde da sam pocetnik pa da razumem..) i vise nemam ideju a stvarno mi je potreban za kucnu varijantu. Modem je - Agere Sistems PCI soft modem.
 
ja imam intel 56k skinuo sam program sa neta i keygen takodje program super radi to sto treba da radi ali imam problema sa registracijom.Naime,ja ga lepo registrujem i on kaze >Thank you for your support< i pise da je registrovan ali posle par {oko 6-7} primljenih poziva na sledeci poziv izbacuje prozor za registraciju sa serijskim brojem i imenom i potrebno je samo da kliknem ok i on se ponovo registruje???????I tako u krug a nekada ga nema po dva dana da se javi za registraciju.What the f...?
 
Modem Spy 3.4 nije imao tih problema kod mene...
BTW, postoji i Advanced Phone Recorder (1.8 je verzija koju ja imam i nije los samo kvalitet zvuka je malo slabiji, ali je bitno da se chuje... :-D )
 
Vrh Dno