Šta je novo?

program za skidanje stranica ?

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koristio sam sa Teleport pro ali nikad nisam uspeo da ga podesim da skine ceo sajt.Negde sam gresio a bash i nisam bio uporan da saznam gde.

probaj i na search, bilo je nedavno reci o ovome i gomila programa je navedena, poslao bih ti link ali imao sam neki crash na kompu pa nemam tu temu vise. ja sam koristio blackwidow, izbaci ti i sve linkove sa tom stranom i gomilu drugih info, ali mozda ima previse opcija za samo obicno skidanje sajta.
Internet scanning and downloading tool for the expert and the novice.

Use it to scan a site and create a complete profile of the site’s structure, files, external links and even link errors. BlackWidow will download all file types such as pictures and images, audio and MP3, videos, documents, ZIP, programs, CSS, Macromedia Flash, .pdf , PHP, CGI, HTM to MIME types from any web sites. Pull links from Java Scripts and Java Scripts files, scan Adobe Acrobat (.pdf) and Flash files for links + more from any web site. Write your own "Plugins" for impossible to scan sites.

Takođe preporuka za TeleportPro. Sa istim sam skinuo kompletne stranice koje su bile i do 1gb.

ja sam probao jedno 5 programa (ukljucujuci sve zvucne programa; teleport, webzip.itd), i ni jedan mi nije skinuo potpuno sajtove sa dosta jave i flash-a i linkova [dosta ih jednostavno preskoci]. ako je komplikovan sajt ne verujem da ce bilo koji odraditi posao. kada sam skidao sajt pre jedno 5 godina koristio sam recimo webzip 4, ponovo sam pokusao pre jedno godinu dana sa verzijom recimo 7 i jos gore je uradio posao za isti sajt (verzije karikiram, ne secam se tacno), svi programi su losije uradili nego taj najstariji webzip. milsim da pravila nema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno