Šta je novo?

Program za skidanje mp3 muzike sa Youtube-a

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Neki program gde odredim kvalitet (ako je moguc), ubacim linkove sa yt-u i samo svlaci sa originalnim nazivom. Jel ima tako nesto? Vidim da moze i JD ali problem je sto ne znam njegovu ignore listu da koristim pa da mi ne izbacuje i flv, mp4, 3gp a pitanje je i koji ce kvalitet konvertovati.

Ne mogu da ti pomognem za program ali bih da iznesem par činjenica:

- Pre nego što neko aplouduje pesmu na YT, ona je najčešće pre toga u mp3 formatu.
- Ljudi obično konvertuju audio opet kad pripremaju video (čuli da se tako radi ili program ne podržava Direct Stream Copy).
- Onda YT uvek rekompresuje i video i audio pre objavljivanja.
- A sad bi da ti skineš fajl sa YT i ponovo rekompresuješ audio u mp3 (moraš jer YT ne koristi mp3 format).

Iskreno, ne znam baš koliko ostaje od originalnog kvaliteta sa ovolikim rekompresijama budući da svaka lossy kompresija umanjuje kvalitet nezavisno od toga koliki bitrejt koristiš.

Zar ne možeš na nekom drugom sajtu da potražiš pesme koje ti trebaju i izbegneš svo ovo degradiranje kvaliteta zvuka?

Napravio sam ogromne playliste raznih zanrova pa bi mi bi to bas bila igranka da trazim pesmu po pesmu. Mada vredi pokusati sa necim ako se pojavi neko sa nekom idejom pa da odlusnem kako ce zvucati. I ovako ce to biti kompilacije za kola.

http://www.bestvideodownloader.com/

Što se kvaliteta tiče iako stoji zamerka o više konverzija često je krajnji rezultat 192 i netrenirano uho na računarskim zvučnicima neprimećuje razliku.

U stvarnosti zapravo veoma mali broj ljudi uopšte i pored truda uviđa razliku između dobro odrađenog mp3 formata i nekog flac.

p.s.
Tolika halabuka me podseća na ono kad neko doktorira na delima nekog umetnika, proglasi se za čuvenog ekperta objavi nekoliko knjiga o autoru i onda mu namerno donesu 10 dela koji od stručno oceni kao originale objavi info i potom ga obaveste da su sve namerno urađeni falsifikati.

Instaliraj real player i iznad svakog video imas download dugme, a mozes i dvd video soft free studio ja mislim da on ima opciju da mu nabacas adrese videa i on skida posle sam i ima direktno sa yt u mp3

Poslednja izmena:
freemake je takodje dobar besplatan softver za tako neke stvari pa baci pogled ;)

Sta ce ti taj download, pored zippyshare-a ?

Ako si na FF onda DownloadHelper može da konvertuje i skine direktno u MP3.

Ja bih ipak skrenuo paznju na ilidanov post gde je lepo objasnio zasto je pogresno muziku grab-ovati na ovaj nacin. I svakako ne treba istrenirano uvo da bi se osetila razlika, dovoljan je dobar zvucni sistem. Naravno, ako govorimo o iole kvalitetnoj muzici, ako pricamo o Britni Spirs i letnjim hitovima, onda je svejedno.

Preporuka za Real Player..
A kvalitet ce svakako da bude los.. Ako imas brz net i dosta prostora,poskidaj sa torrent-a albume ili diskografije tih izvodjaca koje si stavio na listu..kvalitet je daleko bolji.

Sto se tice real player-a primetio sam da najnovija verzija posle nekoliko skinutih klipova i konvertovanih u mp3 nece vise da konvertuje i izbacuje da moras da kupis full verziju.

Nazad
Vrh Dno