Šta je novo?

Program za rezanje mp3a u playlisti?

Blueboyns

Čuven
Učlanjen(a)
19.11.2002
Poena
604
Da li može neko da mi preporuči program koji bi čitao playlistu iz winampa, a zatim narezao sve te mp3ove na cd. Ne da ih pretvori u audio cd nego baš da nareže mp3ove...

npr winamp 5.x pro?

ok nisam koristio (volim još uvek 2.81 varijantu) ali drug mi kaže da winamp 5.x pokušava da napravi audio cd od mp3eva. Jel to sigurno da će da reže mp3 a ne da ih budži u audio cd, da neskidam džabe?

Reze OK, jedino za slusanje mp3-a sacuvaj stari WinAMP, novi su krsh. :)

Nisam mislio na kvalitet zvuka (ne verujem da bi sebi dozvolili tako nesto), nego na zauzece procesora i apsolutno nepotrebnu sminku (tj. "fenseraj":D).

Delija je napisao(la):
Nisam mislio na kvalitet zvuka (ne verujem da bi sebi dozvolili tako nesto), nego na zauzece procesora i apsolutno nepotrebnu sminku (tj. "fenseraj":D).
U pravu si, ali ako ostavis "classic" skin, zauzece procesora je isto kao i kod starijih verzija.
Pozdrav!

Danke, nisam ni probao, nije mi se svideo na prvi "look".

poz.

Blueboyns je napisao(la):
Da li može neko da mi preporuči program koji bi čitao playlistu iz winampa, a zatim narezao sve te mp3ove na cd. Ne da ih pretvori u audio cd nego baš da nareže mp3ove...
Odoste u off-topic...

Mozesh da uradish to shto zelish iz Roxio Easy Creatora ver.7 .
Jednostavno odaberesh opciju Create MP disc. On otvori novu formu u kojoj prevucesh listu u deo sa odabranim fajlovima i on na osnovu liste potrpa sve MP3-ove (ostanu MP3-ovi)i onda pali Misko :banana:

Poslednja izmena:
Valjda će Roxio da odradi posao...

Winamp 5 Pro ipak pravi audio CD prilikom rezanja!!!
Stavim prazan disk od 700MB, napravim queue od nekih 550MB mp3 fajlova, ali onda traži da izbacim skoro sve fajlove i ostavim nekih 15tak. Kad pritisnem Burn ti fajlovi se dekompresuju u waw (u Temp folder) i onda nareže audio CD. :(

Evo u attachmentu snapshot:
1)Prijavljuje prazan disk od 80 min
2)Prijavljuje zauzeće od 330 min u 67 trackova
3)Prijavljuje da je 250 min viška i traži da se ukloni 51 track

Jel ima nešto što nisam podesio kako treba?
Koristio sam WinAmp Pro 5.08c (neregistrovan)
:wall:

Prilozi

• burn winamp5a.jpg
    burn winamp5a.jpg
    40.4 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno