Šta je novo?

Program za razbijanje .zip sifre

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije piraterija - zaboravio sam sifru ;(

Advanced archive password recovery, www.elcomsoft.com

nema nista na serveru zoni.... 🙁
radi neki redirect na nepostojeci domen...

Marko37 - e, ali besplatno 😉

hm...
Create or open file error!

🙁 bash nesto nemam srece

Ja sam uspevao sa Zip Password Recovery, a gde ima da se skine nemam pojma. Ja ga imam na HDD-u, ali ima 600kb, a nemogu da okacim, pokusavao sam vec nekoliko puta...

Poz. nadam se da ces naci prg i da ces uspeti...

Evo probam po ko zna koji put...

Advanced Zip Password Recovery [http://www.elcomsoft.com/azpr.html] i naravno ... astalavista ...

Ja sam bez problema skinuo fajl sa Zonijevog linka, ali ga program forsuje sa tipa 50k pasova u sekundi. Trenutno mi na drugom racunaru (Athlon M 1GHz, 512rama) radi Advanced Zip Password Recovery sa brzinom od preko 5 miliona!!! pasova u sekundi. Na XP 1700+, 512 MB radi preko 7 miliona!

Kako utvrditi duzinu sifre, jer sa 6 karaktera, all printable, sa 5 miliona pokusaja radi 30h 🙁
Sa 8 karaktera ima da mi radi 3 meseca!

Dobra stvar kod AZPR je sto radi autosave svakih koliko_namestis minuta, pa mozes da zaustavis i nastavis forsovanje kad god hcoes,...

Sa Avancedom probaj da upises sve sifre koje se secas ili oje si mozda koristio u jedan fajl i to svaka sifra novi red. Probaj onda da mu kazes da vrti sve te sifre i da ih proba u svakom mogucem obliku.

Na taj nacin ces mozda naci sifru mnogo brze.

inace postoji jos bolji fazon. Ako igde imas fajl koji si zapakovao u tu arhivu, bilo da je i obican txt fajl onda imas opcije da preko njega odredis pass u tom fajlu koji je u arhivi.

Nazad
Vrh Dno