Šta je novo?

Program za razbijanje rar pass-a

• Začetnik teme Začetnik teme Codex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Codex

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2002
Poena
619
Skinuo sam nesto mnogo bitno sa rapida ali nema nigde passworda. Sadrzi i sfv fajl i optpakuje ali mi nije jasno gde, pretrazio sam sve particije. Ostaje mi neki program za razbijanje passworda u rar arhivi ali vidim da ih ima gomilu pa vas pitam koji je najbolji.

pozzz!

Tesko da ces da uspes da razbijes pass.Imas dosta saljivih programa ali nisam naisao ni na jedan koji radi.Zavisi kako je zakljucana arhiva pa cak i da nadjes dobar program razbijanje ce da traje mnogooooo dugo..

Daj jedan rapid link na pm pa da probamo da nadjemo pass..

Poz

Tesko da ces da uspes da razbijes pass.Imas dosta saljivih programa ali nisam naisao ni na jedan koji radi.Zavisi kako je zakljucana arhiva pa cak i da nadjes dobar program razbijanje ce da traje mnogooooo dugo..

Daj jedan rapid link na pm pa da probamo da nadjemo pass..

Poz

poslato...

Password sam uvek nalazio tako sto otkucam ime fajla ili komplet link u Google search. Ako na forumu sa kog sam ja preuzeo link ne stoji pass, na nekom drugom forumu ili blogu stoji. Naravno, ovo ne moze da upali uvek, ali sa razbijanjem passworda su sanse jos manje...

Bas to sam pokusao ali izgleda da nece da radi.Izbacuje samo jedan sajt i to sa uzasnim search-om i mislim da nece moci da se nadje ali nisam siguran da ce ga naci..

link sam pronasao preko googlishe a ne preko foruma i izgleda da je lik nakacio na rapid za sebe

Pretpostavljao sam da si to vec probao. Napisao sam za svaki slucaj, a i za one kojima to jos nije palo na pamet, nego bi odma' da razbijaju sifre kao u filmovima :wave:

pronadjeno, naravno sasvim slucajno...google je cudo!

poz!

Odlicno. Znaci, zakljucak je da je najbolji program za razbijanje rar pass-a ustvari Google 😀

:wave:

Nazad
Vrh Dno