Šta je novo?

Program za prevode

jelenko0

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
301
Pozdrav, da li neko mozda zna da mi preporuci neki kvalitetan program koji moze da zaleti prevod na film i tako da se sacuva film sa prevodom u sebi.
Na netu sam nasao 5,6 nekih besplatnih programa i kad ubacim prevod u film nema pozadine i skoro nista ne moze da se procita.
Radio sam prevod preko Subtitle Workshopa ali nije problem ni da uradim preko nekog drugog programa.
Ne mora da bude besplatan program i platio bih ako vredi samo da radi svoj posao kako treba jer mi je to vrlo vazno,
Hvala unapred

Kirara Encoder, radi fenomenalno, podrzava sve formate, a besplatan je.

Virtual Dub je takodje dobar, treba malo vremena dok se pohvata kako se koriste filteri, ali posle je laganica. Ima dosta besplatnih a dobrih programa, suludo je za ovakvo nesto placati.

Preko Kirara Encoder ne mogu da stavim pozadinu za prevod, pa nemoze dobro da se vidi.
Sto se tice Virtual Duba nece da mi ocita srt fajl.
Jako sam puno vremena potrosio na pokusavanje ubacivanja prevoda u film, mnogo vise nego za prevodjenje i pravljenje prevoda i jos uvek ne znam kako???
Treba mi da ubacim prevod i da ima pozadinu ali nikako da nadjem program koji to moze da radi. Ako neko ima jos predloga bio bih veoma zahvalan.

E da, Virtual Dub ne radi sa srt, ali to za 3 sekunde konvertujes u Media Subtitler-u, a vidim ima i neki VobSub filter koji omogucava i rad sa srt, ali njega nisam probao.

Preko Kirara Encoder ne mogu da stavim pozadinu za prevod, pa nemoze dobro da se vidi.
Jako sam puno vremena potrosio na pokusavanje ubacivanja prevoda u film, mnogo vise nego za prevodjenje i pravljenje prevoda i jos uvek ne znam kako???
Treba mi da ubacim prevod i da ima pozadinu ali nikako da nadjem program koji to moze da radi. Ako neko ima jos predloga bio bih veoma zahvalan.
verotavno je utf8 , skini novi vob sub....

Moze se staviti pozadina, probaj u postavkama za subtitl, ja se jedva kotarisao crne trake ispod prevoda.

Vrh Dno