Šta je novo?

Program za preracunavanje deviznih kurseva

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni ispade 100eura 220dinara. Ako moze kod tebe po tom kursu kupujem odma dzak eura🙂
Slova ne pisu kako treba, svajcarska , prikazi i slicno...
Meni je bolji original mislim na srpskom je prilicno rogobatno...

He, Broz nije procitao uputstvo. Uzgred, trenutno je kod nas Us dolar slabiji od Eura.

Ne, program definitivno ne fercera...........a ni slova nisu kako valja.......hakuj ti to opet...🙂

ZoNi je napisao(la):
hmm... hajde, ako nije problem, oni kod kojih prog ne radi kako treba (ili ima nekih problema) da ovde ostave screenshot...

leksa je napisao(la):
He, Broz nije procitao uputstvo. Uzgred, trenutno je kod nas Us dolar slabiji od Eura.

Sta ce mi uputstvo da ukucam broj? Na engleskoj verziji sva radi kako treba znaci....

Broz je napisao(la):
Sta ce mi uputstvo da ukucam broj? Na engleskoj verziji sva radi kako treba znaci....

Pa da si pogledao uputstvo video bi da moras da mu prvo upises kurs za sve valute, da bi dao odnos koji treba... 🙂

Ne znam link mogu da ti sibnem na meil. Aaaaaaaa treba sam da ukucam paritete🙂 Pa dobro mislio sam da je ukucan dnevni kurs na taj dan, dobro moja glupost izvinjavam se🙂

super zoni ali koja je poenta takvog programa kada se kursevi svakodnevno menjaju. da li moze taj program da sam updejtuje preko neta kursne odnose?

silvereye je napisao(la):
super zoni ali koja je poenta takvog programa kada se kursevi svakodnevno menjaju. da li moze taj program da sam updejtuje preko neta kursne odnose?

Ocigledno da ne moze.......

Ok! Zoni.......radi......:wave; cheers

silvereye je napisao(la):

pa, nikakva svrha - to je bio program za preracunavanje evra u valute zemlaja koje su presle na evro. E, taj odnos je bio fiksan... sad, kad sam ja samo zamenio te zemlje sa ovim drugim jedina mogucnost je da sam upises nove kursne odnose... za konvertibilne valute to se ionako ne menja bas cesto, a za ostale nije problem na Netu naci vrednosti i ubaciti ih (s vremena na vreme) - zato sam i rekao da ovo nije program za PRECIZNO, vec OKVIRNO preracunavanje... ja ga koristim vec dugo vreme (i privatno i u firmi), pa sam to 'teo da podelim sa drugima...

Ja cu vam napravim prog u pascalu bre ljudi...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja cu vam napravim prog u pascalu bre ljudi...
..... i onda cete morati da unosite vrednosti za svaku valutu svaki put kad ukljucite program? 🙂

....... ALI......JA cu da napravim program u Visual Basicu i onda.... 😀

Salim se. Program je vise nego jednostavno napraviti.
Ali, pustimo ZoNi-ja da odradi ovo kako valja (mada vec jeste).

Poz! :wave;

Nazad
Vrh Dno