Šta je novo?

program za pregled *.cdr fajlova ?

• Začetnik teme Začetnik teme james
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

james

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2001
Poena
609
Dobio sam nekoliko vaznih slika u cdr formatu. Međutim nemam instaliran Corel, niti imam ambiciju da ga instaliram.

Pa me interesuje da li ima neki mali free programcic koji se uspesno otvoriti doticne fajlove.
Unapred hvala

Hvala,
ali je li ima nesto manje🙂

Ne verujem da ces pronaci samo Corel viewer, nego u kombinaciji sa ostalim formatima. U svakom slucaju imas Google pa probaj.

postoji browser koji objedinjuje sve vektorske i vecinu rasterskih formata a samo je 1,5 MB.

Detaljno se mozete upoznati sa njegovim mogucnostima na http://www.softfields.com/key.htm

a ovo je najvaznije:

"ST Thumbnails Explorer v1.5a0 show thumbnails Adobe Illustrator v7-10 (.AI), CorelDRAW v4-11 (.CDR, .CDT, .CMX, .CCX, .PAT) and Macromedia FreeHand v7-10 (.FH7-10, .FT8-10). Also it display thumbnails CorelXara and XaraX (.XAR, .ART and .WEB), Deneba Canvas (.CNV and .TPL, Deneba Canvas v8 is required), Windows Metafile (.WMF), Enhanced Metafile (.EMF) and Encapsulated PostScript (.EPS). /screenshot/
- Support of the following raster formats: .BMP, .JPG, .JPE, .JPEG, .GIF, .PNG, .TIF (Shell version 5.0 is required), .AVI and .PSD (Adobe Photoshop v5.0+ is required). /screenshot/
- Support of HTML (.HTM, .HTML and .SHTML)."

Skinuo sam i probao (nesto veci od 900KB), moze da posluzi. Mada licno sam navikao da koristim preview u Corelu.
Ovo je neka trial verzija od 30 dana imas li crack.

james je napisao(la):
Dobio sam nekoliko vaznih slika u cdr formatu. Međutim nemam instaliran Corel, niti imam ambiciju da ga instaliram.

Pa me interesuje da li ima neki mali free programcic koji se uspesno otvoriti doticne fajlove.
Unapred hvala

Mislim da je ipak Quickview Plus jedan od najpoznatijih progama za pregled raznih formata, izmedju ostalog i za Corelov cdr format.
Nije bas jako mali, ali vredi svaku paru ili ga krekujes sto isto nije problem:d

Nazad
Vrh Dno