Šta je novo?

Program za preciscavanje video fajla

VoXman

Slavan
Učlanjen(a)
08.12.2004
Poena
304
Skinuo sam bio Photo Zoom Pro za rad sa slikama i prezadovoljan sam sa njim!Kako god povecao sliku on mi je procisti i da li slika bila povecana sa 128x128 na 1024x768 isti je kvalitet.E sad, treba mi neki program slicnog principa koji radi sa video fajlovima!Kada neki manji video fajl (u ovom slucaju .avi) prebacim u full screen mode zeleo bih da imam isti efekat kao i kad sam radio sa slikama sa gore navedenim programom!Dajte neku ideju i download link of kors! ;)

Nije mi bas jasno sta trazis. Nemoguce je od slike 128x128 dobiti 1024x768 istog kvaliteta, a da ne pricamo da se menjaju proporcije.

Okaci primere tih slika.

@Laza: Znam ja o cemu covek prica. Bio je skoro review tog programa u SK. Mozda je malo preterao oko onoga "isti je kvalitet", mada program radi dobro.
http://www.trulyphotomagic.com

@VoXman: Mislim da tako neceg nema, jer bi to bila revolucija: Kompresujes vise filmova radi transporta na losiji kvalitet, snimis na cd-dvd, pa ga posle vratis na dobar. Odnosno, da se ispravim: mozda ima (ja nisam cuo), ali verovatno ne radi to kvalitetno da bi novonastali fajl bio iole upotrebljiv. Moze to sa jednom slikom, ali ceo film... Pitam se koliko bi nekom suprekompijuteru trebalo da to odradi...

Evo ti ideja, rasturi ceo video materijal u slike, frejm po frejm, pa primeni taj program na svaku sliku, pa onda sastavi nazad.
Šalu na stranu, cenim da i to programče traži malo vremena da odradi interpolaciju ili štaliveć dok sređuje sliku, ne znam da li je u stanju da isprati 25 ili 30 slika u sekundi.

Marko37 je napisao(la):
Evo ti ideja, rasturi ceo video materijal u slike, frejm po frejm, pa primeni taj program na svaku sliku, pa onda sastavi nazad.

:D

Nazad
Vrh Dno