Šta je novo?

Program za "pravi" fax

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Ima li neki program koji radi kao pravi fax, da mogu da nazovem sa običnog tel a kad mi neko da signal sa druge strane da smo pritisnem dugme i da odmah šalje, bez ponovnog pozivanja a kad se ja javim i neko mi zatraži signal da ja opet pritisnem dugme a da signal startuje i da fax krene da se prima, opet bez ponovnog zvanja.

Cini mi se da WinFax Pro to moze.

Da, da... To radi WinFax Pro. Naravno, samo je bitno da ce se fax primati na onoj telefonskoj liniji, koja je prikacena u modem.

ja to nisam uspeo u winfax-u.
koja je komanda (podesavanje)?

Koliko se sjecam, imas kada hoces da posaljes da mu kazes da koristi aktivnu vezu - da ti on izbor. A kad hoces da primis, samo desni klik na ikonicu u tray-u i klik na Manual Receive Now.

Poslednja izmena:
probacu. taman malo da osvezim koriscenje winfax-a. nisam ga koristio nekih 4 godine, a tad nisam znao koliko sad :S:

Ma probao sam ja to, ali izgleda da nijesam nešto dobro podesio, sve krene OK, dobijem signal sa druge strane, ja kliknem na "šalji" on "kao" nađe uređaj sa druge strane i taman kad mislim: krenulo je, ono prc!, kaže "no carrier" i pukne veza. Probao sam više (desetina) puta.

Nazad
Vrh Dno