Šta je novo?

Program za pracenje instalacije?

• Začetnik teme Začetnik teme Rusi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rusi

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
690
Koji bi mi program preporucili za pracenje instalacije da bi zatim, posle, uspesno prilikom deinstalacije pobrisao sve "repove" po registriju i gde jos pobaca bog te zna...

Imam 20tak programa koje sam poskidao pa bi hteo da ih probam, vecinu ni ne znam za cega su jer su skracenice a nema nikakav nfo, pa bi da ih isprobam, *** tvrdoglav sam :smash:

Total Uninstall bash funkcionishe na taj nacin.

Njega sam ranije koristio...Jednom sam zaboravio da mu iskljucim to pracenje po zavrsetku instalacije...svasta sam posle radio na hardu i onda sam primetio da ga nisam prekinuo. Kada je doslo vreme za deinstalaciju tog pracenog programa TU mi je napravio SHOW!

Eventualno neki drugi malo vise uspesan program, da li ima?

Your Uninstaller! 2006

Hvala, probacu. Cuo sam vec za taj program...

Ja koristim upravo taj program ali on ne prati instalaciju.

revo uninstaller(freeware) + regcure (treba crack) = cisto sve posle aninstaliranja

Posto cu puno programa instalirati da mi ne ostane previse djubrete. Tako da mi treba neki program koji ce kolko tolko ostaviti kako je i sada.
Prepostavljam da ima primetne razlike izmedju windowsovog add/remove iz CP i ovog YU!2006...

Igoritza, baci cu pogled i na tvoju preporuku. Thx

Poslednja izmena:
Your Uninstaller 2006 probaj obavezno, jer stvarno super odradjuje posao, a pored njega ti je slicno resenje Ashampoo UnInstaller Platinum 2.

Instalirao sam ga pa cu ga isprobati. Bitno mi je da mi se na zagusi registry. Ja sam od onih sto misli da ce mu svaki programcic ustrebati :S... Hvala svima.

Za sredjivanje registry-a probaj Registry Mechanics, fino radi.

Imam ih oba.
Cini mi se da ce mi YU!2006 postati redovan program za deinstalaciju... 🙂

nema veze sto ne prati instalaciju, snalazi se jako dobro i bez toga. ja ga uspesno koristim godinama (mislim na predhodne verzije, naravno).
I ja koristim YU dugo vremena, covek je pitao za program koji prati instalaciju, samo sam konstatovao da YU ne prati kao Total Uninstaller koji sam probao i ne svidja mi se.😉

I ja u zadnje vrijeme prvenstveno koristim Your Uninstaller! 2006. On u prvom koraku pokrene defaultni uninstal od same aplikacije, a na drugom i trećem koraku stuče ono što preostane, a uvijek preostane.

Ali ono što mi je čudno je što nikako nisam uspio naći program koji prati instalaciju u realnom vremenu, i još da to radi dobro. Svi koje sam našao i koji se na forumima preporučuju rade po principu upoređivanja snapshota prije i poslije instalacije (npr. Ashampoo), a pravljenje snapshota dosta traje, vremenom sve više iz razumljivih razloga (disk i registry sve popunjeniji), pa su meni takvi programi neprihvatljivi. Probao sam i Advanced Uninstaller Pro koji može da radi preko snapshota a može i da prati instalaciju u realnom vremenu, ali je meni i ova druga opcija nešto sporo radila, nekako tromo, poslije instalacije on nešto još brlja. Sjećam se da sam davno koristio program Quarterdesk Clean Sweep koji je pratio instalacije u realnom vremenu i radio je dobro, nije usoporavao. Čudno mi je da sada nema nekog takvog programa. Zato sam počeo koristiti Your Uninstaller jer mi je dosadilo da čačkam sa drugim programima koji usporavaju instalacije.

Mozes da probas i Smarty Uninstaller Pro 2007. Mislim da takodje ne prati instalaciju, a slican je kao YU.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Nazad
Vrh Dno