Šta je novo?

Program za povratak izgubljenih fajlova

idekius

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2004
Poena
604
Kako da povratim izgubljeni file od 1gb?
GetDataBack izgleda da ne pomaze... :(

U pitanju je Cakewalk Bundle File i sa njim se desilo nesto strasno chudno... Radio sam u njemu i kada sam zatvarao program rekao sam da ne zelim da sacuvam promene (do sada sam tako napustao program 1000000000 puta...). Nakon zatvaranja programa fajla uopste vise nema na particiji na kojoj je bio (F). U pitanju je Windows XP prof. sa servis packom 1.

idekius je napisao(la):
Kako da povratim izgubljeni file od 1gb?
GetDataBack izgleda da ne pomaze... :(

U pitanju je Cakewalk Bundle File i sa njim se desilo nesto strasno chudno... Radio sam u njemu i kada sam zatvarao program rekao sam da ne zelim da sacuvam promene (do sada sam tako napustao program 1000000000 puta...). Nakon zatvaranja programa fajla uopste vise nema na particiji na kojoj je bio (F). U pitanju je Windows XP prof. sa servis packom 1.
Probaj CIA Unerase.

Ako se ja dobro secam meni je "Recover my files" odradio posao koji par drugih programa nisu mogli. Nazalost, nisam bio u prilici da probam ovaj CIA-in.

Crni je napisao(la):
Pokusaj sa FinalData Enterprise...
definitivno final data!!! cudo od programa... ja sam vracao sa njim podatke i sa memorijskih kartica

Final Data Recovery se i u mom slucaju adekvatno pokazao i za izgubljene podatke sa diska i sa memorijskih kartica.

EasyRecovery Professional, very good, try it :wave:

FinalData Enterprise radi FENOMENALNO!!!

Vrh Dno