Šta je novo?

Program za povracaj podataka?

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
koji program za vracanje izbrisanih podataka, ima ih mnogo ali najbolje resenje? nije formatiran hard nego je neko odradio shift+del pa je sve nestalo.... FAT32 je u pitanju...

Undelete
FileRecovery
GetDataBack FAT32
PC Inspector

Poslednja izmena:
File scavenger 3.0

ok, hvala, getdataback otpisujem, ne mogu da nadjem "verziju" koja radi 🙂 iskustva sa ostalim programima? File Recovery mi puca posle 30-40mb "chupanja" podataka......

Probao vise programa i daleko najbolji se pokazao Recover My Files v3.98!!!

Recover My Files....Vise nego dobar programcic, vrlo uspesan i jednostavan za rad

Kakva je situacija sa licencama i mogucnostima "for FREE"?

Imam obrisane fajlove na sistemskom disku, pa ne bih puno da isprobavam, posto je velika verovatnoca da ce neki biti pregazeni od strane windowsa tokom rada. (nemam mogucnost da prebacim svoj hard na drugi racunar ili da probam funkcionalnost na drugom racunaru)

Download-ovao sam "Recover My Files" i "Udelete" u internet kafeu posto jedino kod njih obecavaju punu funkcionalnost u Trial periodu.

Svi ostali daju limitirane verzije "for free" (npr. samo fajlovi do 64kb...) :wall:

Da li je neko probao ove Trial verzije ili moraju da se registruju/krakuju?

Recover My Files moze da se sredi, pogotovo ako naidjes na neku malo stariju verziju, a i kao trial moze da odredi posao. Jedino sto sa njime ne mozes da vratis foldere, nego vraca sve fajlove po zadatim extenzijama i nekim svojim oznakama, tako da posle imas posla dok to ponovo sve preimenujes i sredis....ali zato vraca sve, cak i ono sto neces:d

oke, na hirensu 8.4 imam ove programčiće:

Active Partition Recovery 3.0
Active Uneraser 3.0
Ontrack Easy Recovery Pro 6.10
Winternals Disk Commander 1.1
TestDisk 6.5b
Lost & Found 1.06
DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100
Prosoft Media Tools 5.0 v1.1.2.64
PhotoRec 6.5b

koji od ovih??

Koristim Get Data Back vec vise od 2 godine i nije me izneverio nikada do sad, a koristim ga relativno cesto. Prakticno su to 2 odvojena programa, 1. za FAT i 2.NTFS pa nema greske.

uspeo sam sa undelete da vratim dosta toga, ali me interesuje da li je neki program u mogucnosti da povrati podatke onako ili bar priblizno kako su se fajlovi nalazili po folderima?

Evo malopre sam sasavao podatke sa nekog starog WD 40neispravan je ,ali posle iscitavanja Get Data Back ti izbacuje kompletno drvo sa granama kao kad na start kliknes desnim i odaberes explore...

uspeo sam sa undelete da vratim dosta toga, ali me interesuje da li je neki program u mogucnosti da povrati podatke onako ili bar priblizno kako su se fajlovi nalazili po folderima?

To ti radi Recover My Files.

Na primer jedan od programa te namjene (ne mogu se sjetiti imena) mi je vratio podatke al su bili preimenovani u brojeve.
Znaci umjesto resume06.txt imao sam 213213124.txt
A i dosta muzike mi je bio pomjesao. Jedan fajl a u njemu se nalazi muzike i zvuk sa videa zajedno.

Zato poslije silnih isprobavanja raznih programa, najvise mi se svidio Recover My Files. :type: :banana:

Poslednja izmena:
Karbo, skinula sam Recovery My Files ali imam problem:

You are downloading the Full Version
Run the program and preview the files that it finds
Purchase a product activation key to save the files

A kako da sačuvam bez ovoga?

Moj sistem je inače NTFS

Poslednja izmena:
Pa lepo ti kaze : "😛urchase a product activation key to save the files":eyebrows:

U svakom slučaju, ono što sam htela da povratim nijedan od dva programa koje sam isprobala nije našao.

Radi se o IMAGE fajlovima igrice koja je uzgred bila i instalirana i malo igrana. Ništa od podataka o tome nije našao ni Recover My Files ni Get data back.

Napominjem da su image fajlovi obrisani komandom SHIFT+DEL

Nema veze da li je obrisano sa shift+del, morao bi sve da vidi, da li si koristila pravilan format programa, kod Get Data Back postoji NTFC i FAT kao 2 odvojene varijante programa.

Momci meni takodje treba neki programcic ali da povratim fajlove sa SD kartice na kameri !
Kako to da uradim ? Dok je kamera prikljucena na usb !

Odradjen je format kartice kako da povratim slike koje su obrisane !!?!?
Please help

ima par tih besplatnih programa koji su super radili...
potrazite nesto sto se zove restoration
a ima nesto sto se zove digital image recovery
ima ih jos, lai ne znam iz glave...

Nazad
Vrh Dno