Šta je novo?

Program za "podsecanje"

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Treba mi program koji ce mi omoguciti da na desktop okacim podsetnice koje ce me u odredjeno vreme obevestavati sta treba da radim.Na primer,u 5 sati treba da idem negde,meni se pojavi alarm da treba da idem i podseti me na to.Takodje,treba da moze da podseti na neki ne tako blizu dogadjaj koji treba da se desi i svaki dan me podseca na to.

Daaaa,jako sam zaboravan u poslednje vreme a obaveze se nagomilavaju,pa ce mi ovakav program svakako trebati 😀 Nadam se da ste me razumeli...

Hvala puno unapred!

Preporuka za Chameleon Clock. Gomila korisnih funkcija.

I ja sam jedno vrijeme koristio Rainlendar kao podsjetnik, ali posto promijenih izgled desktopa, ne uklapa mi se vise, pa mi za podsjecanje sluzi Alarm Manager na telefonu.

Ima ih milion, ja koristim u poslednje vreme KanaReminder (ne skidajte onu beta verziju koja je na SnapFiles, skinite poslednju release verziju). Radi i kao task sheduler, pa ga koristim i u te svrhe.

Za godišnje događaje (rođendani, praznici...) mi je najzgodniji malecki MiniReminder (obaveštava samo prilikom boot-a i u ponoć).

Ko voli programe Sticky Notes tipa, tu je verovatno najzgodniji Stickies (njega koristim za beleške, nekako mi nije zgodan kao reminder).

Poslednja izmena:
Da,sad me mrzi da skidam svaki pojedinacno i testiram (na dial-upu sam) ali mislim da ce taj Chameleon Clock da mi odgovara.

Kazem,da ne bude toliko upadljivo,a ipak ima odlicne mogucnosti

Ako hoces nesto ozbiljnije - Microsoft Outlook (2003).

To je previse opsiran i smoren program 😀

Skidam onaj prvi program pa cu videti kakav je...

Ne. Barem nije bio kad sam ga poslednji put update-ovao.

Imate gomilu widgeta za Yahoo Widget Engine...

Malo mi je Chameleon Clock ruznjikav.

Nisam neki fenser,ali zar ne moze da bude malo lepsi prozor za podsecanje.Videcu da skinem ovaj drugi program,pa cu odluciti.

Ima li jos nekih preporuka?

Poslednja izmena:
Ipak sam odabrao Chameleon Clock,nema boljeg.

Nego,ovo je malo offtopic,kakav mi program preporucujete koji je u stanju da na desktop "zalepi" papirice na kojima pise sta treba da uradim? Mislim,ona fora kao nalepnice,samo u virtuelnom obliku.

Vidi moj prethodni post 🙂

Imas i sticker plugin za aston shell 🙂

Mislim da ce Sticker Lite biti dovoljan za sve moje potrebe,tako da je problem resen.Ako mi bas bude trebalo nesto posebno i bolje,ja cu se javiti.

Svakako,hvala na pomoci!

Nazad
Vrh Dno