Šta je novo?

Program za narezivanje DVD-a sa zastitom

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Zna li neko neki program pomocu koga ce narezani DVD biti zasticen od daljeg kopiranja,znaci ne trazim nikakav extra program sa neprobojnom zastitom nego nesto obicno sa cim se obicni korisnik nece baviti da razbija i pokusava da predje zastitu

Garsone, mislim da nisi razumeo Deliju. Ne treba njemu program za kopiranje zasticenih DVD-ova, nego program koji ce da "proizvodi" zasticene DVD-ove.
@delija, mislim da tako nesto nije moguce ovim obicnim kucnim DVD rezacima.

i ja to trazim ali za sad mrka kapa....jesi li ti nesto iscackao?

Pa po kom se onda sistemu stavlja neka bilo kakva zastita od sledeceg narezivanja tog DVD-a,poseban uredjaj,program?

razbijamo glavu sa onim sto sony i ostale velike filmske kuce nisu uspele.cuo sam da postoji jedan srpski izum da se probusi dvd iglom...?!?:smash:
takodje sam cuo da je jedan lik "izumeo"nesto kao sestar i da se sa time izgrebe dvd...!?!?
mada dvdshrink je ......zakon:S:

Pa meni ne treba nesto extra vec samo obicna zastita,bilo sta sto ce obicnom amateru korisniku biti dovoljno kad dobije poruku da ne ide kopiranje da odustane,a cini mi se da sam negde cuo za te vrste obicne zastite,te visoke tehnologije i zastite me i ne interesuju jer ne radim sa onima koji bi se zanimali razbijanjem zastite

fora je u tome da dvd ne bude veci od 1h.50min.pa na onom crnom delu koji ostane se zagrebe;e sad koliko mm i kako to cu se raspitati.

Plati licencu za Starforce i milina...

DAEMON Tools v4...i to resava

Da, resava, ali uz NODVD dodatak.A cisto sumnjam da ce neki haker da se bavi razbijanjem zastite softvera ili sta vec drugo, koji je interesantan za par ljudi.

DVD Maestro ima nekakvu opciju za zaštitu od kopiranja ali nikada to nisam probao, a i ne koristim taj program već godinama, pa ne mogu detaljnije da ti objasnim. Sećam se samo da namerno ošteti nekoliko sektora na disku da bi onemogućio kopiranje.

Da, resava, ali uz NODVD dodatak.A cisto sumnjam da ce neki haker da se bavi razbijanjem zastite softvera ili sta vec drugo, koji je interesantan za par ljudi.
Ma jok, odavno Alcohol pravi image-e od StarForce zashticenih igara.:)

trackmania sunrise ima starforce zastitu, igra je matora, pa nije razbijena zastita za nju. Medjutim, ako sam razumeo covek trazi zastitu sa kojom niko nece moci da kopira fajlove sa diska na hard, koliko ja znam takva zastita ne postoji, jedino da se fajlovi narezu sa sifrom, bez koje ne mogu da se otvore.
Ako je u pitanju neki program, pa zelis zastitu od kopiranja i besplatnog koriscenja tog programa, onda naravno kupi licencu za starforce zastitu.

Nazad
Vrh Dno