Šta je novo?

program za nadzor web sajtova

sasabraj

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2006
Poena
319
Da li postoji program koji ce vrsiti nadzor nad odabranim web sajtovima i obavestava ti me o promjenama na istim?

A jel baš toliki problem prošetati na neki od viđenijih sajtova tipa SnapFiles, koji čak ima poseban odeljak "Web Site Monitoring"?

http://www.snapfiles.com/Freeware/misctools/fwmoni.html

Bez ljutnje, ali ubuduće na pitanja na koja je mogao da se nađe odgovor sa tri klika na Internetu ja neću odgovarati.

A jel baš toliki problem prošetati na neki od viđenijih sajtova tipa SnapFiles, koji čak ima poseban odeljak "Web Site Monitoring"?

Bez ljutnje, ali ubuduće na pitanja na koja je mogao da se nađe odgovor sa tri klika na Internetu ja neću odgovarati.

Cemu sluze forumi???Na kraju,medju mnostvom takvih programa,trazio sam vasu preporuku,imajuci u vidu kvalitet,vase iskustvo i jednostvana korisnicki interfejs.Dakle,na forumu su ljudi raznih profila,to uvijek treba da imas u vidu.

Cemu sluze forumi???
Definitivno ne služe tome da bi se neko oslobodio svakog individualnog napora i dobio sve na gotovo. Ti nisi pitao "koji je bolji", ni da li je ovaj bolji od onog, ti si pitao da li postoji. Očigledno da postoji, i očigledno je lako bilo doći do odgovora i bez pitanja na forumu.

Ja sam još odavno na newsgrupama rekao da neću dati odgovor ni na jedno pitanje na koje postoji odgovor u helpu programa. Ovo sad je "korolar" za Web diskusije. :d

Poslednja izmena:
Definitivno ne služe tome da bi se neko oslobodio svakog individualnog napora i dobio sve na gotovo. Ti nisi pitao "koji je bolji", ni da li je ovaj bolji od onog, ti si pitao da li postoji. Očigledno da postoji, i očigledno je lako bilo doći do odgovora i bez pitanja na forumu.

Ja sam još odavno na newsgrupama rekao da neću dati odgovor ni na jedno pitanje na koje postoji odgovor u helpu programa. Ovo sad je "korolar" za Web diskusije. :d

To je tvoj izbor.Forumi sluzi za razmjenu znanja,iskustava.Svi se razlicito ponasamo u ovoj oblasti(meni nije primarna),te je iskljucivo tvoj problem da li ces odgovarati ili ne.Ima mnogo dobronamjernih ljudi na ovom i drugim forumima,koji ce rado dati savjet.Puno te pozdravljam i ovim zavrsavam diskusiju sa tobom

Pre tako pompeznog završetka diskusije red bi bio da si se zahvalio, jer odgovor si dobio. I to si ga dobio tako što sam ja uradio ta "tri klika" umesto tebe. Nisam siguran da će ljudi baš trčati da ti daju savete s ovakvim tvojim stavom.

Koliko sam video, decko nije pitao iskucivo tebe za misljenje pa samim tim ne znam zasto se osecas prozvanim i "ali ubuduće na pitanja na koja je mogao da se nađe odgovor sa tri klika na Internetu ja neću odgovarati" ovo sto si rekao je strasno glupo (niko i nije trazio konkretno od tebe odgovor), jer forum i sluzi za razmenu misljenja i i skustva ...

Vidim ja da će moj ignore spisak brzo da naraste... :d

Nazad
Vrh Dno