Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
malo je nestandardno pitanje, ali delim ADSL internet konikciju sa ortakom u LANU i da ne bi jedan drugom krali protok zanima me da li postoji aplikacija koja ovo na bilo koji nacin moze da resi?
Ima li neki program koji bi pametnije delio internet resurse.
Recimo kad ja surfujem a drugar nesto skida da internet bude podeljen 20%-80% a kad je neko od nas sam na mrezi 0%-100%. Ili ako oba compa skidaju nesto da deli 50%-50%.
Nije mi jasno kako kod vas NetLimiter radi, meni ukopa masinu i zezne ceo OS. Imam XP SP2, Nod32 i Zone Alarm. Nisam jedini koji ima problema sa ovim programom, na drugim forumima gro ljudi se zalilo da im verzija 1.3 ne radi od kad imaju SP2, pre mi je radio dok nisam imao SP2. Verzija 2 je vremenski limitirana a i beta.
I ja imam isti problem zapucavanja a program ne da je do jaya nego KICK ASS!!!
Pa nista moracu da cekam neku drugu verziju... Izgleda da je stvarno do sp2 instalirao sam ga dva puta na svezu masinu i zakucava pa moram iz taska da ga gasim...
Ja imam NetLimiter v1.25 na SP1 i radi savrseno..........
Dobro sto ne instalirah SP2............hehehehe..............a bas sam hteo ovih dana..........
Da li neki od novih Win hotfix-eva (after SP2) resava problem.........?