Šta je novo?

program za konverziju DVD-DivX???

stefaca

Slavan
Učlanjen(a)
25.02.2005
Poena
320
potrebna mi je pomoc oko konvertovanja dvd-a u divx (avi ili mpeg nije mi bitno). dakle problem je sledeci: zelim da konvertujem dvd koncert u divx iz prostog razloga – na dvd je zvuk u 5.1 formatu a meni je potreban stereo. disk nema zastitu jer je vec kopiran i snimljen na hdd. koji program vi koristite za konverziju? ja sam probao sa Gordian-om, nero recode-om i jos par slicnih manji programa

Malo search-a i dosao bi do ovoga - http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=52942

A konverziju iz ac3 5.1 u mp3 moze da ti uradi BeSweet. Pretpostavljam da moze i u Auto Gordian Knot-u (o kome se pise u gornjem topic-u), ali AutoGK ne koristim.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

vec sam napisao da AGK ni njemu slicni nesto nece iako mi ovo nije prvi put

Zadnje verzije čitaju direktno, jer DVD Decrypter zvanično više ne postoji, i prema tome bilo bi suludo od autora AutoGK-a da zahteva program koji ne postoji.

Ne razumem zašto ljudi napraviše nauku od svega ovoga kad nema prostije od XMPEG-a.
Program je GENIJALAN.
Lepo i jednostavno izbaciš šta ti ne treba ( reklame, viška audio stream isl..), izabereš kodeke ( audio, video ) koji ti padnu napamet, ima wizzard da sa tri klika da podesiš sve i započneš konverziju, a ima i da čačkaš do mile volje, optimizovan za SSE2...
Potrebno iskustvo i predznanje = 0(nula) !
A na sve to - GNU GENERAL PUBLIC LICENSE.

Poslednja izmena:
Ja za te stvari koristim MEncoder (Mplayer), koji mi savrseno radi posao. Pravi jako kvalitetne ripove i ubedljivo je najbrzi. Problem je samo malo teze podesavanje (nije tesko, ali ljudi vole "next, next" praksu) 🙂
Isti je u osnovi milion drugih programa (koliko ja znam, svih onih kojima ne treba 5 sati za ripovanje i vazdan pomocnih programa tipa dekripter i sl), tako da progooglaj...

Takodje GNU 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno