Šta je novo?

Program za jednostavne seme?

soulfly

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2002
Poena
619
Treba mi za neki rad, konkretno za relacije klasa, procesa, objekata u programu...ne treba mi uml, samo kvadrati i jos po neki oblik i da ih povezem linijama, bez nekih narocito kompleksnih relacija?

Ako nije previse komplikovano iscrtaj u Corel-u, ili probaj sa MS Visio-om.

HAL je napisao(la):
Ako nije previse komplikovano iscrtaj u Corel-u, ili probaj sa MS Visio-om.
Jednostavno u smislu da mi ne trebaju neki posebni oblici i "napredne" opcije, ali svakako se radi o 4-5 sema sa u proseku 6-7 pravougaonika ili neceg drugog. Ne bih bas da ih crtam jer ne verujem da bi mi se narocito dopalo, osim ako se bas ne potrudim, a posto bih to radio na kraju... Visual Modeler? Ne svidja mi se pravo da ti recem, ali pogledacu ga jos jednom.

Meni je jednom prilikom trebalo par komplikovanijih crteza za jedan maturski rad. Crtao sam ih u Corelu, a zatim konvertovao u .JPG file i doradjivao u Photoshopu. Ispalo je odlicno.

probaj Microsoft Visio, ako te mrzi da crtash. Program radi na principu drag&drop, uglavnom.

Bez modema nikako da kazem da sam u medjuvremenu nabavio Visio - sasvim dobar inace. A uz to sam ugledao neki sponsored link na googlu za program smartdraw koji tezi celih 9.88 mega, dok je visio svega ~200. Al' nisam nasao warez...

Nazad
Vrh Dno