Šta je novo?

Program za izradu DVD menija???

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Zna li iko slucajno program za izradu DVD menija za film???:type:

Au, za ovo imaš gomilu softvera. Evo ja ću da ti nabrijim neke: Sony DVD Architect, DVD Menu Studio, imaš još gomilu. Probaj sa serch u "Obrada video materijala"

mozda najjednostavniji Tmpgenc dvd author, ima jos pinnacle studio, ulead dvd movie factory, dvd lab i jos mnogo njih

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima!Mene ne brine broj programa.Pregledacu njih vise,pa koji mi ispadne najbolji onda cu prestati traziti.

Nero Vision,u njemu mozes da napravis meni pre nego sto krenes da rezes

Vec sam bio pravio menije u Neru Vision i kad sam prvi put instalirao Neru 7.Ta aplikacija nije losa mada nisam zadovoljan,trazim malo profesionalnije programe za izradu DVD menija.Evo na primjer kada iznajmis originalni film iz DVD kluba,menije slicnih poput tih originala bi volio izraditi.

Joj.. nemoj Nero Vision... ubitacno je spor. Ja sam pravio DVD sa menijima i imao sam veci broj scena (20+). Dok sam ih sve izabrao, poludeo sam, jer je Nero neverovatno spor prilikom pregledanja materijala. Inace, source je bio DV AVI file duzine oko 2h, a masina je P4HT-2.8GHz + 1GB RAM + WinXPSP2.

Ajoj ma nisi me morao podsjetiti na to.Znam kako ti je bilo.Preko Nere Vision-a sam narezao samo dva DVD, imao sam video klipove koji su trajali priblizno 2 sata i samo jedan meni i ceo proces je narezivanja trajao priblizno 3 sata a imam komp jacine ko tvoj komp.

Poslednja izmena:
Ja sam nesto radio sa dvdlab pro i veoma je jednostavan i prost za rad.
Nije los za pocetnike.

Kad već, krećeš da učiš, odmah se baci na Adobe Encore DVD 2.0!

Slazem se u vezi Encore DVD-a.
Odlican program a kad vec pocinjes da se zanimas na tu temu pocni sa njim.
Kad ga jednom savladas nece ti pasti na pamet da koristis neki drugi.

Hvala za preporuke!!!

Nazad
Vrh Dno