Šta je novo?

program za igraonicu

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Sta predlazete za igraonicu, znaci bice u mrezi 20 racunara bice mogucnost interneta i igrica a program (sa servera) treba da obracunava vreme svakog racunara u mrezi za vreme igranja ili surfovanja ? Nesto kao CyberCafe Pro Server 3.5 ali nesto ne radi bas kako treba pa trreba druga preporuka.

saaamo da si odradio search :) gedza je ranije imao kontakt za taj program ili ga je sam prodavao, pojma nemam, ali pokusaj kod njega

sinke je napisao(la):
Sta predlazete za igraonicu, znaci bice u mrezi 20 racunara bice mogucnost interneta i igrica a program (sa servera) treba da obracunava vreme svakog racunara u mrezi za vreme igranja ili surfovanja ? Nesto kao CyberCafe Pro Server 3.5 ali nesto ne radi bas kako treba pa trreba druga preporuka.
A gde je igraonica ?

smartlaunch 3 znaci definitivno najbolji progie za to samo sto licenca kosta 1100 $ za 25 racunara pa ako imas cc neku kupi ga i uzivaj :)

Nazovi
310-4241 ili 063/8-527-277,covek se bavi time i vec ga je instalirao
po igraonicama

Pogledaj www.antamedia.com imas dole telefone, trazi Vladu, kazi da te salje Sale, kolega sa fakulteta i neces imati problema. Znam da je covek prodao preko 500 primeraka u celom svetu...

Pozdrav!

Re: Re: program za igraonicu

Joker je napisao(la):
A gde je igraonica ?

Hvala svima na predlozima, ja ne odlucujem moje je samo da predlozim. U medjuvremenu smo se snasli pa sad ako ne bude radilo razmotricu sve ostalo.
Joker, prekoputa gimnazije.

Nazad
Vrh Dno