Šta je novo?

Program za gledanje DVD

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Iz kog programa mogu da gledam DVD sadrzaj sa harda, ali tako da mogu da povucem i subtitle?
Windows Media Player nece da prikaze subtitle; PowerDVD mi pusta film samo ao je DVD u drive-u.

windvd i koliko znam powerdvd radi sa harda tj das mu sourse "dvd from folder"

PowerDVD to sigurno može ali odavno to nisam koristio pa se na žalost ne sećam tačnog postupka. Koliko sad vidim PowerDVD ima opciju "Open DVD file on Hard disk" pa pretpostavlljam da je u okviru toga i rešenje!

Preporuka: Media Player Classic. Ja sa njim otvaram sve video fajlove pa cak i DVD-ove (najlakse - samo otvoris IFO fajl u VIDEO direktorijumu).

minketa je napisao(la):
Iz kog programa mogu da gledam DVD sadrzaj sa harda, ali tako da mogu da povucem i subtitle?
Windows Media Player nece da prikaze subtitle; PowerDVD mi pusta film samo ao je DVD u drive-u.

Ako si ripovao pomocu DVD Decrypter-a u IFO modu, titlovi nece raditi, mora se ripovati ceo dvd (mora glavni .ifo a zbog njega i copyright, meni...)
PowerDVD tada radi bez problema.

Po meni je Crystal Player keva... Em je prijatan za oko, em je lak za rukovanje, em radi sve radnje. Isprobano.

Moja preporuka PowerDVD

Paz'te ovako: ja DVD kupljen na trafici kopiram iz win explorera na hdd. Hocu da ga gledam sa harda jer film gledam 10 puta. Iz PowerDVD kad ga pokrenem izadje mi samo maska CyberLink PowerDVD koji mi je stigao uz laptop - Resume, Restart i Title menu disejblovani, i Eject, Settings i Help opcije rade. Dalje od toga ni makac a te maske ne umem da se otarasim. Sa krekovanim verzijama PowerDVD sam nekad lepo gledao filmove sa harda.
Sad, ili me naucite kako da se u CyberLink PowerDVD otarasim maske, ili kako da kopiram film i da ga sa harda pokrenem a da se i subtitle vidi.

Najprostije je da ga lepo konvertujes u image fajl i onda mozes i da ga gledas i da ga rezes na novi DVD (ako ti zatreba) bez problema iz bilo kog programa za rezanje diskova. Mozes da radis i sa DVDShrink-om i da namestis da ga snima u image fajl, to traje malo duze od ove prve opcije.
A ko sto rekoh, mozes da probas i Media Player Classic i resis se problema.

Kakva bre konvertovanja i cudesa, ljudi u pitanju je najobicniji DVD film.
WinDVD 7 - open dvd from folder- klik i ide film, ima prevod , ima zenski, ima sve.....

Jos cemo o pustanju DVD da se raspricamo!

sta ja sve ovde necu procitati....

MPC naravno

mv2player se u nekim situacijama totalno zaglupi i prijavi 27362362 prozora sa nekim smesnim errorom... PowerDVD je moja preporuka.

Sto je velik ovaj WinDVD :smash:
55MB 😡

Nazad
Vrh Dno