Nick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.07.2002
- Poena
- 619
Dok sam radio na Win98 imao sam stari Ghost 5.1 koji je obavljao odličan posao. Od kada sam prešao na XP nisam imao potrebu za čestim reinstalom sistema pa nisam ni koristio neki od ghost programa. Imam neke klince u komšiluku koji unište komp za 3-4 meseca, pa me smaraju da im sređujem isti što me pomalo smara.
Interesuje me koji program može da napravi ghost sistema (znam za Norton Ghost, skinuo sam i neke manje programčiće tipa DrvImageXP), ali mora da ima opciju da mogu da podignem taj ghost ako je hard skroz formatiran i to u NTFS sistemu (za FAT32 bih koristio prastaru startup disketu i ghost51c koji radi pod DOSom).
Kraće: Kako da podignem sistem s nekog bootabilnog medija na kome se nalazi i neki Ghost alat i obavim prepisivanje particije.
Nadam se da nisam bio previše konfuzan.
Interesuje me koji program može da napravi ghost sistema (znam za Norton Ghost, skinuo sam i neke manje programčiće tipa DrvImageXP), ali mora da ima opciju da mogu da podignem taj ghost ako je hard skroz formatiran i to u NTFS sistemu (za FAT32 bih koristio prastaru startup disketu i ghost51c koji radi pod DOSom).
Kraće: Kako da podignem sistem s nekog bootabilnog medija na kome se nalazi i neki Ghost alat i obavim prepisivanje particije.
Nadam se da nisam bio previše konfuzan.