Šta je novo?

Program za fakture

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Potreban mi je neki program za izradu faktura kao što u office-u postoji instaliran invoice.xlt, ali na srpskom jeziku. Da li postoji tako nešto?

Zvrondan je napisao(la):
Potreban mi je neki program za izradu faktura kao što u office-u postoji instaliran invoice.xlt, ali na srpskom jeziku. Da li postoji tako nešto?
www.mihajlovicsoft.co.yu
Firma je iz nisa i gotovo sam siguran da imaju nesto tako.

Zvrondan je napisao(la):

Ja imam razvijen program za evidenciju i pravljenje profaktura , faktura i otpremnica sa lager listom .
Neznam da li ti to treba ali za vise podataka javi se na
mail: [email protected] ili
tel:011477590 ; 064 1169394

Postoji jedan veoma dobar, moglo bi se reci odlican program. U pitanju je Blue Soft 99. Veliki deo firmi ga koristi. i Ima veoma dobre funkcije. Znaci, mozes da kucas fakture, otpremnice. da vodis ulazne i izlazne knjige. Znaci ima sve sto treba jednoj firmi!!!

Cena programa je 6000 dinara, ono sto ja znam. I vredi svaku paru...

Posto vidim da si iz NS, evo dacu ti njihov broj telefona, pa ti se cuj sa njima!!! Mislim da neces zazaliti u vezi programa ako ga uzmes!!!!

021/317-126 - Agencija CONNECT Software, Dragoslava Stojanovica 12, 21000 Novi Sad

Ajd...

Nazad
Vrh Dno