Šta je novo?

Program za DVD rezanje!

• Začetnik teme Začetnik teme bakee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakee

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
609
Program za rezanje !

Interesuje me sta biste preporucili za rezanje dvd-ova !
Imam Asus-ov rezac,768 sdram,2x80g i Athlon 900 !
Imam nero 6 i alcohol 120% !
Nero nisam ni probao posto sam cuo da nije bas pouzdan za rezanje dvd-ova !
Interesuje me sta biste preporucili za rezanje data diskova , i neka preporuka za program za kopiranje dvd-ova !
Znaci probao sam sa alcohol120% da snimim neki disk ali ga ni sam rezac ne moze procitati !
Inace rezao sam sa njim druge iso dvd-ove i one rade korektno !
Bilo bi dobro i neki link ka tim programima ! (samo legalnih 😉 )

Poslednja izmena od urednika:
Ako nisi zadovoljan s Nerom probaj Easy CD/DVD Writer. Mnogi ljudi su prezadovoljni s njim, a za kopiranje osim Alcohola moze i CloneDVD da bude od pomoci.

BTW premestio sam thread ovde i malo editovao naslov i post...

Jel imas slucajno link ka tom Easy Cd/Dvd programu ?
Probao sam preko google-a ali nema nigde free verzija !

bakee je napisao(la):
Jel imas slucajno link ka tom Easy Cd/Dvd programu ?
Probao sam preko google-a ali nema nigde free verzija !

Easy je proizvod kompanije Roxio, a oni ne nude free/trial verzije za svoje proizvode.

bakee je napisao(la):
Nero nisam ni probao posto sam cuo da nije bas pouzdan za rezanje dvd-ova !

Probaj ga, nećeš pogrešiti. Sve svoje diskove sam narezao iz Nera i do sada ni sa jednim nisam imao problema. Mediji su bili Plasmon, AN32, Ritek G04, Verbatim, Princo i svi su snimljeni @4x.

Heinz je napisao(la):
Probaj ga, nećeš pogrešiti. Sve svoje diskove sam narezao iz Nera i do sada ni sa jednim nisam imao problema. Mediji su bili Plasmon, AN32, Ritek G04, Verbatim, Princo i svi su snimljeni @4x.

Jos jedna preporuka za NERO

?? Ljudi pa nije vam cudno da nema jos Opti-ja u ovom thread-u da objasni sta valja?? 🙂
Samo slobodno probaj Nero (koristim ovaj 6.3.0.3.) i radi sasvim OK. Jedino sto ni dalje ne radi Time remaining dobro kada reze DVD-ove na 2x.

Matthias je napisao(la):
?? Ljudi pa nije vam cudno da nema jos Opti-ja u ovom thread-u da objasni sta valja?? 🙂
Samo slobodno probaj Nero (koristim ovaj 6.3.0.3.) i radi sasvim OK. Jedino sto ni dalje ne radi Time remaining dobro kada reze DVD-ove na 2x.

Jel imas slucajno link ka verziji 6303 ?

bakee je napisao(la):
...Nero nisam ni probao posto sam cuo da...

Ovakva logika razmisljanja nije bas najispravnija 😛 Uvek trebas da probas da li ti nesto (dovoljno) dobro radi. To sto neko nije zadovoljan Nerom ili sto ima neke bagove sa njim ne znaci da ce se ista stvar tebi dogadjati.

I btw preporuka za Easy CD/DVD Creator 6 🙂

Nazad
Vrh Dno