Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Probaj ArchiCAD 11, program namenjen za projektovanje u gradjevini. Mozes raditi i u 3D, ima veliku zbirku vrata, prozora, namestaja, itd. Moci ces odmah da vidis kako ce to izgledati gotovo, a sto je najvaznije mozes pokazati i klijentu. www.graphisoft.com
ps. nisam arhitekta, ali mi se program svidja
I mene ovo zanima, ali neki program koji je jednostavniji i sa kojim bi mogao da konstruises i namestaj (sto, stolice, orman itd...). Ako neko zna neka javi.
- Kitchen Draw -
home design
Home Designer Suite
Complete Home 3D Design
Home Plan Pro
Broderbund 3D Home Architect Home Design
Punch Home Design Architectural Series 4000
3D Home Architect Home & Landscape Design
CAD Pro (mnogo laksi od 3DMax)
Better Homes & Gardens Interior Designer
Better Home and Gardens Landscaping and Deck Designer (outdoor)
CyberMotion 3D-Designer (za prezentovanje)
Postoji IKEA-in dosta dobar program za dizajn enterijera. imas u njemu kompletnu bazu svih ikeinih proizvoda. moze dobro da posluzi. ekstra je lak za koriscenje
Svakako jedan od jednostavnijih je Sketchup naravno rezultati vredni bilo kakve polemike dobijaju se tek uz pomoc dodatka Vray. Naravno tu je i bogata paleta gotovih elemanata vezanih za enterijer, gotov namestaj, elektronika, rasveta, bela tehnika . . . celokupan rad se svodi na definisanje gabarita objekata i prostorija. Znam da nije enterijer u pitanju ali cisto radi prezentacije nekih merljivih rezultata na linkovima su ti predstavljeni neki od mojih radova, neki su gotovi a neki jos nisu. I da ne zaboravim postoji i velika baza plugina medju kojima mozes naci i dodatke za prorasun energetske efikasnosti objekata i prostorija, veoma zanimljivo i vredi pogledati.