Šta je novo?

Program za detekciju Bad Sectora

misterno

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
jel ima nesto trece sem starog scandisk-a iz DOS-a i novog scandiska iz winXP-a, da fino i brzo radi i da dobro podrzava NTFS

Poslednja izmena:
ima za svaku marku hd-a poseban tool kojim se odredjuje/resava stanje harda... Ne moze uvek da ti pomogne, ali ti barem pokaze stanje harda. Idi na sajt proizvodjaca i skini ako nemas. Ja bih ti poslao ali sam u frci sa vremenom jer ujutru putujem, a preko dial-up sam trenutno...

misterno je napisao(la):
jel ima nesto trece sem starog scandisk-a iz DOS-a i novog scandiska iz winXP-a, da fino i brzo radi i da dobro podrzava NTFS

Za Maxtor diskove imas Powermax utility.
www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm

Ako sumnjas da su se pojavili bad sector-i, probaj da ih otklonis sa HDD Regeneratorom. Neki put radi, neki put ne (meni je doduse pomogao 😉 )

:wave:

p.s. sad se setih, imas i Norton Disc Doctor...

Ma uradis format sa proverom i on ti napise dal imas ili nemas bed sektore 😛
Hdd Regenerator ce u nekom slucaju da prekrije bed sektore a da ti alocira nesto dodatno sektora sa slobodnog neiskoriscenog prostora hard diska.

Da li ima nekakav program za bad sectore za CF kartice?

Ja sam trazio na zvanicnom sajtu proizvodjaca, ali ne mogu da nadjem tool za moj hard disc, jer sumnjam na bad sector. :wall:
Moj disk je WDC WD800JB, pa ako neko ima link ka potrebnom programu, nek stavi da proverim kakvo mi je stanje...

krambambuli je napisao(la):
Mislim da moze SpinRite, a i novi Norton Disk Doktor.

Dobar je Spinrite, ali ni on ne radi pod NTFS-om.
A za ispravljanje bad sectora HDD regenerator je zakon, provereno.

Nazad
Vrh Dno