Šta je novo?

program za daljinski za PC

chemer

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
309
potrebna mi je pomoc
imam IR receiver od neke starije Asus TV kartice, koji je USB
hteo bih nevezano za karticu da namestim da preko njega mogu sa daljinskim od TV-a utisati ili pojacati foobar
ne znam koji program moze to da odradi

unapred hvala na pomoci

Girder.
Ako ti deluje komplikovano, imaš tutorijale, a moj predlog za tvoju potrebu bi bila kupovina nekog bežičnog miša ili tastature, a najbolje miša i tastature :)

Poslednja izmena:
nije mi dobro resenje mis ili tastatura
jer kao sto sam napisao bukvalno mi treba daljinac da bih mogao utisati ili pojacati muziku, pa je ideja da namestim da mi to radi sa daljincem za TV, neka dva dugmica koje inace ne koristim...

hvala za girder pokusacu

pokusavam sa girderom ali mi ne vidi prijemnik
davnih dana sam imao slicno to ali se vezivao na serijski port pa nije bilo problema
ovaj prijemnik je usb...

Treba ti plugin za karticu od koje je usb risiver da bi ga girder prepoznao.

Sent using Tt.

uf :)
razumeo sam te, ali ne znam kako taj plugin u praxi primeniti
imam drajvere od te kartice...

Izguglaj ime tvoje kartice + girder plugin. E sad mozda moze i sa tim HID pluginom, ako ga nemas samo skini kopiraj u plugin folder, restartuj girdera i ukljuci ga u pluginima.

Nisi napisao koju verziju girdera koristis, moja preporuka za v3.x jednostavnija je i laksa za podesavanje od novijih.

Sent using Tt.

pokusao sam sa v5, ona nema hid plugin
pa sam sad skinuo v4, tu ima taj plugin, ali i dalje nece da radi...

pokusacu jos sa v3, valjda ce to proraditi...

Probaj EventGhost Ja ga koristim uz one Logitech UltraX Media Remote (što su bili po 300 din. :d) i odličan je program, a po meni jednostavniji za podešavanje od Girder-a.

logitech_pilot_1.jpg

Vrh Dno