ako vec hocesh ove krasnolike efekte, sasvim lepo to moze da ti obavi power point. ali ako hocesh da se zaista zaposlish - napishi ga u wordu, i to sa dve razlicite velichine fonta, maks.
ja sam pisanijama svojim zaposlio preko 10 ljudi, i specijalizovao sam se u pisanju ceve-a, i mogu ti samo reci sledece -
ne da nece da ima efekta ako ga napravish sa sve aladinom koji skakuce i otvarajuci kvestove chita tvoje informacije, nego i sledece informacije mogu da ti shtete -
obrazovanje - sa svim peticama sam bila u srednjoj, sa svim 10kama na fakultetu (u prevodu, nemam ril lajf, i mogu da se bavim samo poslovima koji zahtevaju ponavljanje i to uglavnom nemotorichkih radnji). isto tako u prilog ne ide ni da napishesh da si bila u mocu, i da ti je prosek bio 2.11 zbog trojke iz fizickog.
radno iskustvo - shto iskrenije to bolje. napishesh li da si radila kao model, promoterka shminke, ili kao igrachica u tash klubu - oprosti se od posla.
kompjutersko znanje - znash office, iako ga u sushtini niko ne zna osim PP i worda. i to slabo. ali ti napishi da ga znash, to ide sa iskustvom, a sigurno ti nece dati da formatirash tekst kako sednesh za sto.
generalno - ne pishi kako si odushevljena firmom u kojoj bi se zaposlila, cak, subliminalna kritika je vishe nego povoljna, jer si ti "deo buduceg tima koji ce eliminisati te minorne greshke"
hobiji - mnogo bitno napomenuti ih, mnogo bitno da ih napomenesh shto bezbolnije. ako se prevarish pa napishesh kako praktikujesh jogu, direktor te u startu zamishlja kako ga koljesh u podrumu. nisi nikad jahala konja, nit svirala klavir, jer ti onda posao ne bi ni trebao.
ako ti treba neko advenst iskustvo, javi se ovde il na prajvat poruku