Šta je novo?

Program za clockovanje ATi 9600 PRO

Program koji ja koristim u istu svrhu se zove Riva Tunner ,
Probaj ovde :
http://download.guru3d.com/rivatuner/
ili ovde:
http://www.zarkmercs.com/tips/Open%20Gl/RivaTuner20RC10.zip

Pozdrav

mozes koristiti i rage3d tviker,ja njega koristim...
mozes ga naci na www.rage3d.com -u

Mali HoBiT je napisao(la):
mozes koristiti i rage3d tviker,ja njega koristim...
mozes ga naci na www.rage3d.com -u

Meni treba samo program za dizanje cora i mem. a ne ceo tweaker tipa riva i rage3d-ea???

pa ti izaberi custom instalaciju i instaliraj samo deo za occ.

Mali HoBiT je napisao(la):
pa ti izaberi custom instalaciju i instaliraj samo deo za occ.

Ajde probacu i taj rad. Mislis na Rage 3d ili na Rivu?

E sad ako ti je bois graficke zakljucan onda evo ti i ovaj faje. Njega raspakuj, pokreni skriptu atioverclockingantiprotection i uputi je na trazeni fajl koji se kod mene npr nalazi u C:\ATI\SUPPORT\wxp-w2k-7-962-031202m1-012924c\2KXP_INF\B_12676
i zove se ati2mtag.sy_ (nemoj da te zbuni ovo .sy_ kada ga upucujes na fajl imas da biras type...)
Kada on to lepo zakrpi, restart, F8, safe mode pa doticni modifikovani fajl iskopiras u c:\windows\system32\drivers pa opet restart i to je to!
naravno taj fajl u direktorijumu C:\ATI\SUPPORT\wxp-w2k-7-962-031202m1-012924c\2KXP_INF\B_12676 (tako je kod mene sa Catalyst 3.10) mozes i iskopirati npr u c:\temp pa skriptu uputiti da ga tamo "zakrpi" da nebi prckao po originalu, mada on sam napravi sigurnosnu kopiju.
E sad u riva tuneru imas low level hardware podesavanje, tu lepo naklokujes, provalis dokle je bez artifakta i kliknes apply i svaki put prilikom podizanja windowsa ce biti tako, neces nista da trpis sto si instalirao riva tuner.

ja se malko raspisao, evo i malog programa za refresh probleme pod XP-om, radi kako sa ATI tako i sa NVidia grafikama.

Opet ja :mrgreen: . Zaboravih da ti kazem da bi pokrenuo one skripte moras imati instaliran riva tuner 🙂
:wave;

Mislim cemu tolika prica!?!?!
RadLinker je majka - 350kb, integrise se u control panel i otkida kako je dobar!
@NebeskaSila - procunjaj malo po forumu oc i video karte, u jednom postu sam stavio u atachment ceo program pa ga skini.

Uz Omega drajvere stize bas taj RadLinker ili ipak RadClocker nisam siguran, ali jednostavno dobijes u CP jos jedan tab sa opcijama za klokovanje...i..... cheers

Da li koristiti Omega ili Catalyst drajvere i u cemu je razlika.

Omega su (po podacima sa www.omegacorner.com) proglaseni za najbolje modovane Catalyste (od strane ATI-ja), uz njih dolazi integrisani CP, kao i gomila stvari (Refresh Force, RadLinker, 3D profiler) i softmodovanje R9500 u R9700 itd...

koji su poslednji omega drajveri?

bas sam ih skinuo,sacu da ih probam...

Nazad
Vrh Dno