Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Program za ciscenje "repova"uninstaliranog software-a?
Trebao bi mi program koji ce detaljno da ocisti, tj. izbrise, sve "repove" igara i programa koje sam uninstalirao, a ciji su "repovi" ostali registry-u ili negde na hardu??? Preporucite neki, ali ne "total uninstal" jer navodno da taj program radi to samo za software koji se instalira nakon instaliranje doticnog.
Vasi saveti
Ja koristim kombinaciju Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2 i Registry First Aid i to ocisti svo smece sto ostane u registry ili na hardu, sa tim programima nisam nikad imao problema, npr. da obrisu nesto sto ne treba i sl.
Da, moze mnogo toga, ima gomila programa za tu namenu, ali moja iskustva su da je najbolje koristiti 2-3 programa jer uvek jednom promakne nesto, pa drugi to sredi.
A da, i na kraju Registry Compactor za defragmentaciju registry baze...
Po 100-ti put mi se pokazalo kad koristim neki od tih smrdljivih programa za ciscenje registry-a posle odredjenog KRATKOG vremena moram da preinstaliram win jer pocne da radi kao baba!
I rekao sam sebi:NIKAD VISE NECU KORISTITI TA **ANJA!
Probao sam ih nekoliko, najvise mi se svidja RegSupreme Pro.
Stalno ga koristim zadnjih godinu dana bez ikakvih problema.
Lagan, jednostavan,... Imam utisak da uvek nadje vise gresaka od
drugih programa- od System Mechanic-a i Registry Mechanic-a provereno.
Moja preporuka!
jos jedan glas za zaobilazenje svega toga 🙂 Koja je konkretna korist od koristenja ovih programa je uvijek ostala misterija za mene (za razliku od shtete :d )
Po 100-ti put mi se pokazalo kad koristim neki od tih smrdljivih programa za ciscenje registry-a posle odredjenog KRATKOG vremena moram da preinstaliram win jer pocne da radi kao baba!
I rekao sam sebi:NIKAD VISE NECU KORISTITI TA **ANJA!
jos jedan glas za zaobilazenje svega toga 🙂 Koja je konkretna korist od koristenja ovih programa je uvijek ostala misterija za mene (za razliku od shtete :d )
Pa da nema veze sa zivotom nebi mi ni palo na pamet 😛
Nemam bas toliko bujnu mastu i inspiraciju za lupetanje :cigar:
Ne znam,verovatno vec neko jeste,ali ako nije Ja sam za testiranje :type:
Garantujem da ce bolje raditi komp na kojem nisu koriscene te registry shit dzidza-midze 😉