Šta je novo?

program za cd rw i backup?

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
da li ima neki program koji omogucava pisanje i brisanje pojedinacnih fajlova na cd rw, takodje preporucite i neki program za backup, (samo da nije mnogo velik za skidanje)
pozdrav

Skineš lepo NeroInCD i formatiraš RW sa njim. Doduše skine ti nekih 100mega, ali posle iz windows commandera kopiraš ko na veeeeliku disketu :)
Što se bekapa tiče, ono što sam ja uradio jeste da sam napravio 2 particije, instalirao na jednu ME/98 a na drugu Win2k. U W2k podesio ISS, instalirao PHP, Perl, MySQL i većinu programa koji mi trebaju, i sve to popakovao sa Ghostom(posebno jedna a posebno druga particija). I sada kada nešto rikne, vratiš sistem od 3 GB za 15 minuta, i sve podešeno i instalirano :)

DirectCD takodje omogucava UDF formatiranje CD-a sa kojim se isti moze koristiti kao disketa od 550 MB.

Ima li neko verziju DirectCD-a koja radi pod WinXP-om? Dakle samo DirectCD, ne ceo Easy CD Creator.

E zato sam ja i naveo Nerov INCd, jer može da ga skine sa neta nešto oko 2,5 MB. Direct CD nisam video u varijanti odvojenoj od EasyCD Creatora...

Wakizashi je napisao(la):
E zato sam ja i naveo Nerov INCd, jer može da ga skine sa neta nešto oko 2,5 MB. Direct CD nisam video u varijanti odvojenoj od EasyCD Creatora...

Pogledaj home page Easy-ja i naći ćeš update za XP, kao i novu biblioteku podržanih rezača.

Jesi li probao sa del *.* ?
Tamo ima jedan fajl "info2" u kome se nalaze informacije gde je šta obrisano....

Moja greška...:(

Otišo reply u pogrešan Thread. Moderatoriiiii brišite prethodni post.
A ovde sam hteo da pitam da li taj Update može da se oplete na mašinu na kojoj nije instaliran Easy CD ? Pošto pretpostavljam da čovek nema ništa instalirano pa zato pita šta da instalira....

Da, upravo to je problem. Kako instalirati samo DirectCD (bez EasyCD-a) na Windows XP?

Update sa Roxio sajta podrazumeva da je EasyCD vec instaliran. Meni treba samo DirectCD, cija instalacija je samo 5.8 MB, a ne ceo EasyCD od preko 100 MB.

Koristim Nera za klasicno snimanje a DirectCD se do sada pokazao kao najbolji za snimanje u UDF formatu. To radi savrseno u Win98 ali ne i u WinXP.

Nabavite verziju Easy-ja 5.1 (dobija se npr uz LG 24x i 32x), koja u startu podrzava XP, i izaberite samo DirectCD pri instalaciji.

Vince Carter je napisao(la):
Nabavite verziju Easy-ja 5.1 (dobija se npr uz LG 24x i 32x), koja u startu podrzava XP, i izaberite samo DirectCD pri instalaciji.
Oprezno sa tim verzijama koje dolaze uz konkretne pisace. Meni je bas ta LG verzija skenjala W98 sa Teac-om.

vlasta je napisao(la):
Oprezno sa tim verzijama koje dolaze uz konkretne pisace. Meni je bas ta LG verzija skenjala W98 sa Teac-om.

Ne znam, meni radi savrseno i u Me-u i u XP-u, a i na jos par masina gde sam ga instalirao.

Nazad
Vrh Dno