Ukoliko je samo bekap podataka, to možeš jednostavno sa copy/paste.Za beckup podataka na spoljini 2.5" HDD
Ne treba mi beckup OS već prevashodno sinhronizovanje podataka. Dakle na spoljnjem disku prvi put prekopiram podatke a potom samo da dodaje ako je nešto promenjeno a da nedira ostalo. A izraz beckup umesto sinhronizacija sam koristio jer Windows 7 pod sinhronizacijom podataka kao krajnje odredište nepodrazumeva spoljašnji dik vezan za računar već pre svega mrežno okruženje. Pogledaću ovo što si mi preporučioUkoliko je samo bekap podataka, to možeš jednostavno sa copy/paste.
Ukoliko želiš sinhronizaciju podataka, ja na nekim mašinama koristim Allwaysync (allwaysync.com), i jako mi se dobro pokazao, jer prvi put kopira sve, a posle samo uporedi bekap sa originalom i prekopira nove fajlove i fajlove koji su izmenjeni.
A ukoliko tražiš bekap operativnog sistema, imaš gomilu tema u kojima je bilo reši o tome, pa nije preporučljivo da se ponavljamo.
Hvala na informaciji ali ako si pročitao mogao si eventualno da izneseš neko iskustvoimas test backup programa u najnovijem SK... kupi casopis pa pogledaj i izaberi...
Imaš li iskustva možda sa Acronis True Image WD Edition Software (pošto jew WD disk da li je ova verzija osiromašena?) I može li da odradi ovo što spominje svetozar uslovno rečeno sinhronizacijuda je hteo da kupuje SK, ne bi ovde pitao!
uzmi Acronis True Image Home. Apsolutno najbolji, i najpouzdaniji.
Može li pojašnjenje koje verzije je poseduju i zašto je korisna?Da, Acronis, samo obavezno da ima Universal Restore opciju
Customer agrees that Allway Sync Free has certain limitations and that these limitations may change over time without notice or obligation on the part of Developer. Currently, the limitations do not allow Customer to synchronize more than 40,000 files per 30-day period. However, these limitations do not apply when synchronizing local files with any OffsiteBox online data storage account (including free OffsiteBox accounts).
@PJ
Zašto si prestao sa korišćenjem Allwaysync, pokazao se loš u radu ili? Da li zauzima memoriju zbog opcije koju sma citirao?
I da li Windowsov backup gazi ono što je već arhivirano novom "slikom" ili samo uradi update sa novim fajlovima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari