Šta je novo?

Program za automatsko "spucavanje" poziva za Symbian?

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Da li postoji programcic za Symbian u kog mogu uneti listu nepozeljnih brojeva, koji kad pozovu isti automatski odbije? Inace telefon je 6630.

Poslednja izmena:
Ja ih imam skinute javi mi se na PP uz napomenu da nijedan ne"spucava"nego mozes da nastelujes da sa liste brojeva u imeniku koju ti odaberes zvoni normalno a da za one van te liste poziv preusmeri na neki levi broj po tvom izboru priznaces dovoljno efikasna fora:Dkonkretno ja sam stavio broj stare ponistene kartice i kada me neko zove javi mu DA BIRA NEPOSTOJECI BROJ:DDobra stvar za posao ako te zovu da radis posle radnog vremena ;)Meni je za to i namenjen:DJavi se i BITNA stvar je da li ti je taj fon dobro odkljucan i sa koje je mreze bio!Moja 6630 je bila sa Vodafon mreze dok je SAM nisam otkljucao pola softwera nije htela da prihvati!

uvek neko moze da de zove sa nekog treceg broja ili sa govornice i ti ces se javiti, zar ne?

Poslednja izmena:
Ma ne to matori!Ti stavis recimo 50brojeva koji MOGU da te dobiju a svi van te liste NE MOGU :D

Ja koristim Handy Blacklist 2.0, a istu stvar i još mnogo toga radi Interactive Voice Call Master. Ima ih još ali ova dva sam probao i oba odlično rade. Možeš koristiti i MobiGenie koji pored sekretarice ima i blacklist opciju...

EDIT: Izvinjavam se, tek sad videh da se radi o Nokia 6630... Navedeni programi su za Symbian 9.x

Poslednja izmena:
blacklist caller je sasvim ok, koristim ga vec brda vremena i stvarno resava sve

Nazad
Vrh Dno