Šta je novo?

Program da mogu da idem na fejs iz kine sa njim

JSN

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
319
znam za neka 2,ali jedan sam skinuo dok sam bio u Srbiji , a nisam instalirao , i sad ne radi, a drugi ni ne mogu uospte da skinem....
dajte pomagajte... nije mi toliko do FB-a koliko do YT-a....

unapred veoma zahvalan :D :)

ne mogu iz ove glupe kine nista da otvorim...znaci znam za 2-3 programa, i nista ne radi, i nece da otvori

Ne bih se ja zezao sa zakonom druge zemlje.

Ti slobodno nemoj, ima nas koji hocemo :D

Ima jedno rešenje koje zasad radi. Instaliraj kući ili u preduzeću VPN ili PPPoE server. Dodeli sabi pravo da ideš i na internet. Konektuješ se, koliko znam to nije blokirano, i ondah ideš gde hoćeš. Naravno proveri da li radi pre odlaska na put.

Da li radi twitter u kini? Pretpostavljam da ne.

---
Ttalk

Izgleda da ne radi, posto me zeza net u principu...za fb i yt sam se snasao... ima neki program zove se ultra surf i 100% radi,samo mora da se skine zadnja verzija...i to pre nego sto se ode u kinu...posto su izgleda blokirali sve takve programe da mogu da se skinu...ja sam cimao druga iz srbije da skine taj program pa da uploaduje na megaupload i onda sam skinuo......

evo sad probah radi twitter sa ovim programom....
ali caka je izgleda da kod normalne veze uspori ostale stvari.... tipa gmail...ali moze da posluzi na 10ak minuta... :D

nadam se da ce nekom pomoci ovo

Za sledeci put, najbolje ti je da na kucnom racunaru instaliras proxy server program( google windows proxy server ), onda posedis http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/, da ne bi morao da kucas ip, i nista u kini samo podesis proxy i to je to. Tako sam ja drugaru drzao proxy dok je bio u kini.

a ko zna da li cu sledeci put ici u kinu...a i ako budem dolazio, doci cu pripremljen...sad sam kao znao,ali nisam bio nista spec pripremljen.... :)

Vrh Dno