Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

mislim da pool krade i to dobro, coinmine.pw je mnogo korektniji pool, jedino sto on ne konvertuje u BTC , nego samo valute koje kopas

Kad pocne da se vidi ista na ovom poolu? Za sat vremena nema niceg. Podesio sam da radi na stratum+tcp://am01.eu.trademybit.com:4440 i lepo gore prikazuje hash, ali u balance je sve 0.

Edit: Da napomenem da sam podesio i autoexchange.

Poslednja izmena:
Posle 3 dana na trademybit sa jednim rigom mogu reći da je pool veoma stabilan i pristojan sa isplatama.
Jedino što mi se ne dopada je njihov sajt koji je totalno konfuzan. Jel ima neko neki njihov kontakt, nisam uspeo da pronađem?

Jel ima koji pool za scrypt da isplacuje u LTC-u?

Još jedan multipool, sa podrškom za Scrypt, Scrypt-N, SHA256 i X11. Tu su i worldwide serveri i izbor konverzije u nekoliko novčića, nek javi ako proba neko.
https://www.coinking.io
COINKING is a multipool coin mining service created by miners for miners. We use advanced algorithms to ensure you are earning the most money from your mining rigs. If you have a favorite coin, we also offer dedicated mining ports for each coin. Our pool will also automatically convert any of your coins into Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, CinniCoin, Vertcoin, or Fluttercoin.

I evo još jednog multipool-a, u beta fazi: https://beta.profithash.com/

Profithash is an auto-switching cryptocurrency mining pool. Our focus is on maximum profitability by utilizing market trending profitability metrics to determine when switching should occur before it becomes the most profitable coin. We then convert the alt coins to bitcoin for the maximum trade value possible. Our algorithm takes the pools hashrate to compare the estimated solve time per block against the current profitable coins. This allows us to prevent a large amount of rejected shares ensuring that the pool is operating at maximum efficiency.

Po mojim nekim kalkulacijama, TradeMyBit isplaćuje 0.003BTC po 1MH/s scrypt-a... kad se kopa x11 algo.

pa to ce biti pun pogodak za leto onda, jer najbolji srcypt multipoolovi ne prebace 0,0035btc po mhs

sta je sa nice hashom? jel i vama nisu radili 14 sati?

Untitled.jpg

Da li je još neko na TradeMyBit?
Danas sam preneo 90% mašina tamo, EU server, i reject radio sgminer prijavljuje 2-3%. Nije strašno za multipool ali do sada sam imao fazon 0.1-0.5% pa da vidim jel neko ima sličan rezultat...

Hvala.

sta je sa nice hashom? jel i vama nisu radili 14 sati?

Pogledajte prilog 142403

Prati njihov twitter i imaćeš sve informacije: https://twitter.com/NiceHashMining
Očigledno su imali problema, sve piše na twitteru.

Poslednja izmena:
ispratio sam nego kasno bilo da editujem poruku..

Kopam i ja na TradeMyBit pa me interesuje,da li je dovoljno na opciju:
Default Auto-Exchange to On for New Coins staviti yes ili moram u onoj koloni svaki coin posebno obiljeziti ?

Htedoh da pređem na X11 na Nicehash-u.. odavno već kopam skript tamo i ovaj pool mi se najbolje pokazao.. da li neko može da mi stavi podešavanja za X11 za 7950 ? nisam puno pokušavao, ali šta god da probam, izbacuje mi samo rejected..

ovo je za Scrypt za 2x7950 MSI TwinFrozzer na NIcehash:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
start /ABOVENORMAL sgminer --device 0,1 -I 18 -o stratum+tcp://stratum.nicehash.com:3333 -u 15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv -p d=256 -o stratum+tcp://eu.clevermining.com:3333 -u 15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv -p x -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u 15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv -p x --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500 --intensity 18 --auto-fan --temp-target 74 --temp-cutoff 80

Cleavermining kao rezerva
d=256 jer mi ovako najbolje kopa.

hteo sam da koristim sph-sgminer sa NiceHAsh sajta skinut: sph-sgminer-4.1.0-nicehash-2-win32
i podešavanja su ova (port 3336 za X11):
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
start /ABOVENORMAL sgminer --device 0,1 -o stratum+tcp://stratum.nicehash.com:3336 -u 15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv -p x --gpu-engine 1020 --gpu-memclock 1250 --intensity 20 --auto-fan --temp-target 74 --temp-cutoff 80

ali stalno dobijam rejected, share above target
gde grešim ?

sta treba da dodam da bi na TRADEMYBIT imao full x11 hashrate na 5850
koristim cgwatcher

Kako vam rade isplate sa TradeMyBit? Vidim da mi piše da je prva isplata odrađena pre 6 sati, ali na MCXnow nema ništa u incoming transactions.

mcxnow ima poveci btc deposit minimum, ne primaju neku sicu

šta to znači? šta se desi u slučaju da neko pošalje siću?

minimum deposit na mcxnow je 0.01BTC sto nekih 5usd. Ja sam jednom poslao ~0.005btc i oprostio se od njih, mada me zanima sta se tih 0,005 desilo tj gde su zavrsili :)

pa i mene zanima, zato sam te i pitao :)
vraćanja nema a ne mogu ni da ispare. jel si imao txid?

imam i dan danas taj txid d7eef013cf874090dd1be43511c573248e1ee85a02e4ccc6eb626d4386f27ec8 ovaj je u pitanju, po njemu pokazuje da je stiglo na moj wallet. Samo *** tamo unutar menjacnice ga nisu rasporedili, koliko ja zakljucujem. NEGO scrypt na nicehash pao ispod 0,003 po MH, jel X11 na trademybit bolji?

pa ja ne znam onda ko je lud da trci uzbrdo kad moze nizbrdo i na isto mesto da stigne :D

koji je dobar multipool za x11 sem trademybit koji ne radi?

prebacio sam se coinking navodno isplacuju 0.0048btc na x11 multipulu po megahesu (samo se nadam da misle na scrypt megahes ne na x11 megahes), nzm 2 puta sam pokusao i nije hteo da mi pokrene ni jedan server. Prebacim se na coinotron kad ono radi, coinking isto radi. Nzm probacu ovaj 24 sata na x11 multi pa da vidim koliko placaju

Vrh Dno