Da, to je sve sto ti je potrebno od Client Tools-a.zver je napisao(la):prvo, pogledaj sliku (gornji deo). tu se nalazi sve shto mi je msSQL instalirao. da li je to dovoljno ?
Jesi siguran da si instalirao MSDE? Instaliranje Client Tools-a i MSDE-a ide potpuno odvojeno. Instalacioni .exe fajl MSDE-a moras sam naci na jednom od MSSQL CD-ova i mislim da njegova instalacija ukljucuje i automatsko kreiranje jednog servera. Ako nisi instalirao, uradi to sada, naknadno.drugo, zashto ne mogu da kreiram server?!? ishao sam preko register SQL server wizard-a. pogledaj slike da vidish shta sam radio.
samo da napomenem da sam nekako putem SQL server authentication uspeo da registrujem server ali on ne radi (pogledaj dno slike), i ne mogu da kreiram bazu.
FSO se vise ne koristi u .NET-u, ali mislim da je zadrzan zbog kompatibilnosti. Sada se sve operacije sa fajl sistemom obavljaju preko odgovarajucih .NET Framework klasa, i to sada izgleda da funkcionise mnogo bolje, iako nisam radio mnogo sa tim klasama, osim osnovnih stvari.na kraju, imam jedno pitanje nevezano sa ovim problemom. da li si radio sa asp.net-om. konkretno me interesuje ima li kavih promena u FSO (file system object)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari