Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam cekao A1200 mesec dana,pa je posle otisao CIA chip,pa posle nesto drugo,a na kraju je ispalo da ne moze da se popravi . . . Cela prica mi smrdi,pa me zanima da li je neko uopste narucio i dobio nesto od njih.
ja sam pokusao da kupim a1200 plocu od "amigastyle-a". prvo su mi rekli neku relativno ok cenu, a posle par nedelja zavlacenja su je digli i na kraju nista. mislim da su skuplji i od onih najvecih 'lopova' amigakit-a..
po meni pokusaj kupovine bilo cega od njih je cisto gubljenje vremena.
ja sam pokusao da kupim a1200 plocu od "amigastyle-a". prvo su mi rekli neku relativno ok cenu, a posle par nedelja zavlacenja su je digli i na kraju nista. mislim da su skuplji i od onih najvecih 'lopova' amigakit-a..
po meni pokusaj kupovine bilo cega od njih je cisto gubljenje vremena.
A pazi foru,pricam sa valjda vlasnikom ili sta je vec,pitam ga za CV64,kaze covek ima,cena 100.
Ja pristanem na prvu da uzmem karticu za 100e,a on kaze mi imam posla cujemo se sutra i to je zadnja poruka od njega.Pokusavao sam da ga kontaktiram ali bez uspeha,covek jednostavno ne odgovara.
Cudno . . .