Šta je novo?

Prodavnice hardware-a u Srbiji (Beogradu)!

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Muci me nesto...Zivim na oko 100km od Beograda...a retke su prodavnice koje salju robu po Srbiji...znam da to radi Gigatron i Pakom...ali nemaju u svojim ponudama ono sto mene interesuje...znam da je to radio i Eurolink jer sam i preko njih nesto narucivao...i sve je dan dans u savrsenom stanju...

Nemam priliku da dolazim u bg, pa preferiram isporuku na kucnu adresu, Gigatron salje Cityem, nesto sam vec narucivao kod njih...ali nemaju to sto mene interesuje...trenutno.

Pa ako postoji jos neka firma koja salje narudzbine na kucnu adresu po Srbiji, kazite slobodno...ovde. :wave:

Mislim da bi stvarno trebalo da se vise firmi odlucuje za to...jer ih je trenutno jako malo...samo bi profitirali...

Bas dosta firmi salje kururskim sluzbama, tamo gde nadjes to sto te zanima, samo pitaj. Vece su sanse da salju, nego da ne salju. Necu da reklamiram, imas i dosta tema po forumu (npr. "zamena za eurolink" tema). Nisi se ti raspitao dovoljno... :wave:

Poslednja izmena:
Ne koristim post express usluge, ali mogu da potvrdim da je Atom sasvim korektan i video sam kod njih pakete da šalju ekspres službama.
Još uvek su dovoljno mali da vode računa o kupcima, a dovoljno veliki da imaju OK cene.

Hvala lepo svima...eto, mozda bi umro sutra, a da ne znam da Atom salje na kucnu adresu...sramota me...cuo sam za njih...skokno do sajta, i odusevili su me...vec sam porucio graficku...😀
bas sam prijatno iznenadjen, cak su mi i 3 godine Karanciju stavili...u gigatronu je uvek bilo po jedna...
jos jedno iznenadjenje, salju cityem...

Thank you Bench, you made my day...🙂

^ Nema zbog cega da te bude sramota. Evo ni ja nisam znao za Atom, al' sad
znam :banana: Korisna tema za nas iz provincije.

Ja sam Atom musterija jos od 2006...Marko is the best

Ja sam Atom musterija jos od 2006...Marko is the best

da, bas Marko me je pozvao radi potvrde..😀
cool chova, dao mi je jos neke preporuke, i i predocio neke trenutne akcije u atomu...

videcu kako ce proci sve, i kako ce grafa da siba...pa onda mozda padne jos neko parce hardware-a...hvala svima jos jednom!

Nazad
Vrh Dno