To mislis na onog "nula sest devet" lika? Vidim da taj ima "svasta nesto" na prodaju, pa i neke telefone koji mene interesuju... al' ako je iz Nis...***a, taj lik je iz Nisha, sad sam zvao![]()
Licno - meni se svidzaCar, hoces prodash taj za 80e, ako ti se ne svidza?![]()
Jeste, cudno je... ali sad ga pa opet ima? :trust:zar nije chudno shto sad vishe nema oglasa za telefone tog lika sa 069 brojem ?
Ma OK, niko ne kaze da pricas napamet... ali jednostavno, ovo sa slanjem novca unapred ne pije vodu. Bole me bas da nekome saljem pare unapred. Nema nista od toga.ma ne pricham nishta napamet sve ovo tj ova dva posta.. pre nekog vremena kad sam trazio telefon za sebe isto je postojao tako neki lik iz nisha sa mnogo telefona i sve su bile super cene. chuli smo se i sve je ok ali treba uplata unapred pa tek on meni shalje mob. ne znam nisam ni pokushao jer to moze skuplje da mi ispadne na kraju a takodje je bilo ljudi koji su na istim onim oglasima za njega pisali da je prevarant i da uzima samo ljudima pare a da telefone i nema.
ne znam da li je sve to istina ili ne ali ipak - oprez.
Stvarno nije u redu, mislim, dali ti jaču bateriju, zaboga, prevaranti nijedni, sad će telefon da ima malo veću autonomiju, više će se koristiti, to će da se odrazi na račun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari