Šta je novo?

Prodavnica mobilnih - pokude i pohvale

Chao :)

Moze li neki predlog, gde u Bg kupiti telefon, a da ne odvaljuju sa cenama? Danas udjoh u radnju kod Vukovog spomenika, i cene su 20-30 eura nize nego na mobilnisvet.com...Tako da kontam kako taj sajt i nije nesto relevantan...

Ako fona kojeg 'oces ima na pretplatu - po oglasima. Od ovih likova sto to uzmu, pa prodaju.
Full pack, sve legalno i normalno, cena ista ili niza nego u radnji (meni sasvim korektno)... znam da cu ja tako da uradim, cim se odlucim koji fon. Pored toga sto je legalan telefon, imas i punu garanciju od 12 meseci (a ne one piljarske skracene od 3-6 meseci), a vala i puna kutija goodies-a, bas kako je to proizvodjac i zamislio... a da, dobijes i samu kutiju :p

Poslednja izmena:
Znam, najlepse mi zvuchi ta full garancija, a od tih pijacharskih mi muka...

Enivej...SE W350 :) gde povoljno? :)

Heh... gde bas njega nadje :p

Ja uzeo taj fon pre 2-3 dana od jednog decka sa foruma :)
Nov telefon, dobijen sa reklamacije, sav u folijama :), full pack, svi papiri, dokumentacija i slicno, CD, punjac, sluske, M2 kartica... njegova originalna kutija :)... uzeto sa Telekoma.
A cena... 80 evra :D:D

Jedino mu je garancija nekih 2-3 meseca, jer je toliko ostalo od starog telefona, koji je bio reklamiran... ali opet, cena je zaista bila sjajna :)

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/2 ima za 72 eura nov sa garancijom...

CAR je provalio foru... :) moj drugar je tako uzeo novog diamonda za 300 eura sa garancijom i full pakovanjem... nesto jeftinije bi prosao da sam mu doneo iz inostranstva u to vreme al ne bi imao garanciju... :)

***a, taj lik je iz Nisha, sad sam zvao :)

A u radnjama po Bg je 120e (aka 10500)...sad zvao..

Car, hoces prodash taj za 80e, ako ti se ne svidza? :D

pa nek ti posalje, to bar nije problem :)

na oglasima na mobilnom svetu ima i prevaranata. pogledaj samo tog lika shto prodaje w350 koliko ima drugih telefona na isti mob. garant ce ti traziti neke pare unapred da uplatish..

ima prevaranata, svakako... svuda ih ima... ali to sto ima vise telefona na prodaju ne znaci da je prevarant... preprodaja telefona kupljenih uz ugovor je svuda u svetu laka i dobra zarada... samo treba razraditi sistem.... ;)

Kakva je firma Teleko+? Da li neko ima iskustva sa njom?

@Shang Thung:
Uzeo SE W850 kod njih pre par godina. Tad su valjali šta su stigli: od telefona u kutiji za cipele, preko telefona skinutih sa stranih mreža u full pakovanju do telefona sa naših mreža u full pakovanju. Meni je bilo hitno da uzmem uzmem taj telefon zbog svih problema koje sam imao sa firmom Bulevar (Mobtrend) i ostvarivanjem garancije sa istim modelom, pa sam uzeo u Teleko+. Hteli su da mi uvale neku jeftinu kopiju slušalica koje idu uz k750, pod izgovorom da su "tako dobili", a kad sam okrenuo leđa i hteo da odem bez telefona, brže bolje je devojka koja tamo radi otvorila W700 koji je bio u fullu, skinut sa O2, i dala mi original walkman sluške HPM-70. :D
To je moje iskustvo sa njima.

e i ja sam kupio pre ~3 godine kod njih (u trznom centru fontana) w850 i dobio sam ga najnormalnije u originalnoj kutiji sa svim onim shto i treba da ide. na garanciju se nisam pozivao jer i danas burazeru (za njega sam i kupovao) telefon radi super (kuc kuc :) )

***a, taj lik je iz Nisha, sad sam zvao :)
To mislis na onog "nula sest devet" lika? Vidim da taj ima "svasta nesto" na prodaju, pa i neke telefone koji mene interesuju... al' ako je iz Nis...
OK, mog'o bi da ti posalje nekom kurirskom sluzbom, sto kazu... ali, ipak bi to valjalo pogledati pre kupovine, bar ja tako praktikujem. Nista na slepo.

A si video onog drugog, sto prodaje W350 za 7000... evra, mada pise u textu da je cena u dinarima :p
Onaj star 3 dana, jos neotpakovan... 064/018 telefon (mada, tih 018 mene opet podsecaju na Nis :d)
Car, hoces prodash taj za 80e, ako ti se ne svidza? :D
Licno - meni se svidza :D
Ne odgovara mi zbog nekih drugih stvari (mali ekran, slaba rezolucija, slaba kamera...), ali sto se dizajna tice - telefon je prelep. Medjutim, nisam ja problem... problem je sto se *onoj* kojoj je taj telefon i namenjen on itekako svidza! :d

BTW, sto kaze akki, to sto neko valja nekoliko telefona, ne mora automatski da znaci da je prevarant... mislim, moz' da bude neka mutjka, ali ne mora :)

CAR, taj od 7000 evra je 7000 dinara...iz jagodine je lik :D

Ima takodje jedan sto prodaje za 72e, radnja iz pancheva, ali bez garancije, sa garancijom je 80 i kusur...Dakle shibicarska garancija x)

Auuu, ***, ima neko normalan, sa full garancijom od godinu dana...

... a, opet, da je za 70-80 evra? :D:D:D

P.S. Ne rece mi, ovaj 069, to taj Nislija?

zar nije chudno shto sad vishe nema oglasa za telefone tog lika sa 069 brojem ?

taj lik "nula sest devet" je nislija :) dosta telefona prodaje, sa garancijom...rekao je da moze slanje

zar nije chudno shto sad vishe nema oglasa za telefone tog lika sa 069 brojem ?
Jeste, cudno je... ali sad ga pa opet ima? :trust:
Jutros ga je bilo... negde oko podneva nije bilo nijednog... sad pa opet ima.

ma ne pricham nishta napamet sve ovo tj ova dva posta.. pre nekog vremena kad sam trazio telefon za sebe isto je postojao tako neki lik iz nisha sa mnogo telefona i sve su bile super cene. chuli smo se i sve je ok ali treba uplata unapred pa tek on meni shalje mob. ne znam nisam ni pokushao jer to moze skuplje da mi ispadne na kraju a takodje je bilo ljudi koji su na istim onim oglasima za njega pisali da je prevarant i da uzima samo ljudima pare a da telefone i nema.

ne znam da li je sve to istina ili ne ali ipak - oprez.

gde to ima uplata unapred? :d pa to kao da si mu poslao pare da se casti... :d

Uvek me interesovalo kako to ide:

1)telefon stigne postexpressom
2)proverim kakav je i
3)onda uplatim ili ?

1)telefon stigne nekim expressom
2)traže ti da platiš iznos, tek onda daju paket
3)ako telefon ima kameru, a ne radi, ne brini, možeš da se slikaš... ili da juriš lično prodavca

s tim sto tje za pivce vetjina kurira da ti da da proveris, bar sam ja imao takva iskustva ;)

ma ne pricham nishta napamet sve ovo tj ova dva posta.. pre nekog vremena kad sam trazio telefon za sebe isto je postojao tako neki lik iz nisha sa mnogo telefona i sve su bile super cene. chuli smo se i sve je ok ali treba uplata unapred pa tek on meni shalje mob. ne znam nisam ni pokushao jer to moze skuplje da mi ispadne na kraju a takodje je bilo ljudi koji su na istim onim oglasima za njega pisali da je prevarant i da uzima samo ljudima pare a da telefone i nema.

ne znam da li je sve to istina ili ne ali ipak - oprez.
Ma OK, niko ne kaze da pricas napamet... ali jednostavno, ovo sa slanjem novca unapred ne pije vodu. Bole me bas da nekome saljem pare unapred. Nema nista od toga.
Kao sto rekoh, ja sam uvek za to da se telefon *vidi* pre kupovine, zaviri u kutiju, vidi jel' sve na mestu, da nista ne fali itd... isto tako bi bilo i kada bi se vec odlucio za ove igrarije sa kurirskim sluzbama, rekao bih tom decku sto mi je doneo paket da saceka minut, samo da se uverim(o) da je sve na mestu. Onda bih mu tek dao novac. Na lepe oci nema nista :)

Da li neko ima iskustva sa kataloskom prodajom kod nas slucajno sam naleteo na jedan sajt sa previse zanimljivim cenama telefona npr. xperia sa godinu dana garancije za 19400din placanje po isporuci

Imas u zakonu o zastiti potrosaca jedan deo namenjen elektronskoj trgovini, procitaj ga, i kontaktiraj prodavca da li sprovodi te clanove zakona, jer kod ostvarivanja garancije mnogo ce lakse i jednostavnije biti ako ih prodavac sprovodi, nego da to moras da resavas "na misice".

Evo da ja javim za moj dogadjaj.Elite radnja u Brankovoj ulici na Zelenom vencu.
Vise ne postoje mislim. Kupila sam telefon tamo pre par godina, posle par dana sam reklamirala zbog blokiranja iz nepoznatih razloga.

Reklamiram ja to ali im ostavim bateriju..Nisam trebala. Zamenili su je! Kada sam je kupila imao je originalnu Siemensovu bateriju EBA-660 a skoro ja bacim pogled na bateriju kada ono EBA-760 unutra! Radi on i sa ovom ali stvarno nije u redu..

Stvarno nije u redu, mislim, dali ti jaču bateriju, zaboga, prevaranti nijedni, sad će telefon da ima malo veću autonomiju, više će se koristiti, to će da se odrazi na račun...

Ne bas..

Stvarno nije u redu, mislim, dali ti jaču bateriju, zaboga, prevaranti nijedni, sad će telefon da ima malo veću autonomiju, više će se koristiti, to će da se odrazi na račun...

Bas me zanima odakle si ti to zakljucio, iz broja? Znam da je malo bolja od proslog modela ali na mom telefonu to nema razlike jer je zahtevan mobilni i ako ga ne koristis baterija je gotova za 2 dana.Pre zamene baterije je mogao da izdrzi i po 5 dana.Iz nekog razloga on radi bolje sa tom baterijom.

EBA-760 baterija:http://www.etronicspal.com/132922.html
Battery Volts: 3.7V

EBA-660 baterija:http://www.abatterypack.com/Cell-Phone-Battery/EBA-660.htm
Volts: 3.6 V

Ja necu da mislim o posledicama toga(mislim da su minimalni).Da napomenem da uz dati model nisam dobila data kabal sto je jos jedan razlog zasto mi se nisu svideli.

Poslednja izmena:
Nisam ništa zaključio, prostom pretragom sam našao da je 660 jaka 750 mAh, a 760 820 mAh (http://www.amazon.de/Siemens-Li-Ion-Akku-820-EBA-760/dp/B000C6IXAG). Mada je po tvojim linkovima čak isti kapacitet kod obe (?), pa i tada ne vidim koji je problem, i sama kažeš da je 760 malo bolja. A iz tvoje priče se zaključuje da su ti dali korišćenu bateriju, što je potpuno druga kategorija kakva god da je oznaka baterije.

Nazad
Vrh Dno